Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Ja tényleg
Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már. 
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már.