- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Plazma TV topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
milszab #3574 üzenetére
Most eljutottam odáig, hogy MVP-t teszteltem és müxik, 3Dmarkban olyan átlag 15%-ot dob az összpontszámra. (10-20% rangeben).
Kábel iGPUban (alaplapban)
P22012 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP aktívP18326 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP kikapcsolva
Kábel hd7850oc-ben
P22157 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP aktívP19037 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP kikapcsolva
Konklúziók:
Kábel iGPU-nál
1) Ha nincs MVP akkor azért 4-5% elveszik, HA alaplapra van kötve a kábel,
2) DE fogyasztás csökken, mert HD7850 nem fog holmi firefox miatt 3D-be menni, és bennrekedni driver hiba miatt, és nem lesz +20-30 watt fogyasztás.
3) Idióta Catalyst minden w7 indításnál közli, hogy nem jó kártya van a gépben, és nem indul el. (töröltem is a fenébe, ennyire ostoba program ne legyen már gépemen...)Kábel hd7850-ben
1) Jobb teljesítmény (minimálisan), és így is kihasználja az MVP a iGPU-t, és így is nő 10-20%al a teljesítmény,
2) De fogyasztás nő, mert néha gondol egyet és bennreked 3D módban a videókártya, vagy legalább 400/1250ben.+1
Qrwa zerocore az istenért sem akar működni nálam, lehet az OC káryta mivoltából, fogalmam sincs, de már 11.6 és 11.7béta is járt a gépen, egyiknél sem kapcsolt ki, pedig jelenleg is az alaplapba van kötve a monitor. GPU pedig 300/150, epdig ilyenkor 50/50-re kéne lemennie, és ventinek ki kéne kapcsolnia, hát ezt nem teszi meg.Amúgy kártya 15-20 wattot eszik IDLE, ami nem vészes, de ha azt nézzük, hogy gép alapból 50 watt alatt fogyasztana, ott már azért jelentős (30-40%).
ZeroCore-ra meg jöhetnek tippek, lehet elnéztem valami beállítást, vagy mittudomén kell hozzá a Józsi néni SDK felesztő környezete, hogy működhessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest