Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #34313 üzenetére
Csinos memória-étvágy.
Abban a játékban akkor elég szépen vitte a procid, nincs "szoftver limit".
A ZeroCore rendes digitális DVI single link kábellel megy 100%, most fejből nem vágom mi a pontos neve, azzal próbáltam. De olvastam valahol, és a tapasztalatok is azt mutatták, hogy nem minden madzagtípusnál működik, de olvass utána, ne én gugglizzam már elő neked.
Mivel nekem DVI madzag van, így számomra ez nem volt olyan lényeges infó, hogy megjegyezzem, csak emlékszem rá, hogy olvastam ilyesmit még februárban, amikor tesztelgettem a 7870-em, meg írtam a Logout tesztet, oda hasznos volt a ZeroCore mód fogyasztást kalkulálni.
(#34315) katt777: C3 nekem FHD maxon, 2X-es SMAA-val végig szépen benntartotta magát a 2GB VRAM-on, később a 3GB-os 7950-en is.
Ha jól emlékszem a Hitman tudta nagyon feszegetni a 2GB VRAM-ot SSAA-val, meg a TR a patch előtt.
Bár a TR-hez már a 3GB-os 7950-el volt szerencsém, a Hitman meg nálam kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest