- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Csinos memória-étvágy.
Abban a játékban akkor elég szépen vitte a procid, nincs "szoftver limit". ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ZeroCore rendes digitális DVI single link kábellel megy 100%, most fejből nem vágom mi a pontos neve, azzal próbáltam. De olvastam valahol, és a tapasztalatok is azt mutatták, hogy nem minden madzagtípusnál működik, de olvass utána, ne én gugglizzam már elő neked.
Mivel nekem DVI madzag van, így számomra ez nem volt olyan lényeges infó, hogy megjegyezzem, csak emlékszem rá, hogy olvastam ilyesmit még februárban, amikor tesztelgettem a 7870-em, meg írtam a Logout tesztet, oda hasznos volt a ZeroCore mód fogyasztást kalkulálni. 
(#34315) katt777: C3 nekem FHD maxon, 2X-es SMAA-val végig szépen benntartotta magát a 2GB VRAM-on, később a 3GB-os 7950-en is.

Ha jól emlékszem a Hitman tudta nagyon feszegetni a 2GB VRAM-ot SSAA-val, meg a TR a patch előtt.
Bár a TR-hez már a 3GB-os 7950-el volt szerencsém, a Hitman meg nálam kimaradt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Abban a játékban akkor elég szépen vitte a procid, nincs "szoftver limit". ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel nekem DVI madzag van, így számomra ez nem volt olyan lényeges infó, hogy megjegyezzem, csak emlékszem rá, hogy olvastam ilyesmit még februárban, amikor tesztelgettem a 7870-em, meg írtam a Logout tesztet, oda hasznos volt a ZeroCore mód fogyasztást kalkulálni. 
Bár a TR-hez már a 3GB-os 7950-el volt szerencsém, a Hitman meg nálam kimaradt.