Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gyuszaa
üzenetére
Nekem hibátlanul ment analógon az 5850-em is, a HD4000 IGP is, meg a 7970-em is, se szellemkép, se vibrálás.
Igaz, normális monitor, normális kábel, normális átlakító, nem fillérek hulladékok. No, meg frankón be kell állítani a monitort, nem mindegyiknek sikerül jól az automata kalibrálás. 
Persze, jobb a digitális átvitel, ez vitán felüli.
Hallottam gondokat a Pitcairn GPU-val, azzal viszont én nem próbáltam, így nem tudok hozzászólni.
-
haly
őstag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? A jelenség nálam is fent áll 4850-es karival, és ha jól emlékszem régebben ez jó volt, nem vibrált meg semmi. A vibráláson kívül én még azt is észrevettem, hogy a monitor szellemképes. 1-2 miliméterrel odébb megjelenik ugyan az, csak nagyon halványan. Elég zavaró, és monitort nem tervezek most újat venni, de új kártya az lesz a közeljövőben. Szóval semmilyen megoldás nincs rá?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz, normális monitor, normális kábel, normális átlakító, nem fillérek hulladékok. No, meg frankón be kell állítani a monitort, nem mindegyiknek sikerül jól az automata kalibrálás.