Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Digitális jel esetén közel sem annyira érzékeny az interferenciás zavarokra az analóggal ellentétben, jelveszteség esetén akkora mértékű torzulás nem fordul elő a lehetséges várt értékek miatt.
Ezért nem kell állítgatni a monitort utólag, bár már találkoztam gagyi hdmi kábellel ami szellemképes volt.Az lehet még egy megoldás aktív átalakítót veszel több ezerért, de ez lehet nem éri meg ha egy használt monitor árát nézzük amin már van dvi/hdmi/dp.
(#33678) megint én
7 ezres szériánál ez a helyzet.
-
PandaMonium
őstag
Nem nagyon. Nekem is szellemképes volt régen a monitoromon a kép ha DSUB-al használtam, szóval okozhatja ezt a jelenséget is az analóg jel. Érdemes megpróbálni egy jó minőségű átalakítót, esetleg egy (mini) DP - DSUB átalakítót, viszont ha ez sem segít akkor monitor csere fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest