Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
Digitális jel esetén közel sem annyira érzékeny az interferenciás zavarokra az analóggal ellentétben, jelveszteség esetén akkora mértékű torzulás nem fordul elő a lehetséges várt értékek miatt.
Ezért nem kell állítgatni a monitort utólag, bár már találkoztam gagyi hdmi kábellel ami szellemképes volt.Az lehet még egy megoldás aktív átalakítót veszel több ezerért, de ez lehet nem éri meg ha egy használt monitor árát nézzük amin már van dvi/hdmi/dp.
(#33678) megint én
7 ezres szériánál ez a helyzet.
-
PandaMonium
őstag
Nem nagyon. Nekem is szellemképes volt régen a monitoromon a kép ha DSUB-al használtam, szóval okozhatja ezt a jelenséget is az analóg jel. Érdemes megpróbálni egy jó minőségű átalakítót, esetleg egy (mini) DP - DSUB átalakítót, viszont ha ez sem segít akkor monitor csere fog kelleni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Direct One (műholdas és online TV)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő