Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
KAMELOT
üzenetére
Virtuval, mint írtam, és látható is a képen.
HSM: Attól, hogy hülyeséget ismételgetsz, nem lesz igaz. Nincs eldobott képkocka, csak jobb hardverkihasználás, legalább olvasd már el a Hyperformance leírását, és ne keverd a VVSync-kel!
Érdekes, hogy aki szidja a Virtut, egy sem használja, csak valakitől hallotta, hogy rossz.
-
peu407
senior tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
De azért csak elérted a 7970-et!!Én csak tavaly december óta követem azeseményeket itt a fórumon,de akkor még nem ez a kártyád volt,ha jól emlékszem.
Igen tényleg megbízható lec kolléga,én már vásároltam tőle.Gondolkodom az asus 7870-en cseréjén egy ilyen xfx tahiti-s verzióra,de lehet kipróbálom a zöld oldalt.Nehéz döntés,mert az Asus-sal nagyon meg vagyok elégedve,igaz nem sokat hajtom,hetente max 1x ülök a "nagy"gép elé.A másik meg,hogy eddig csak AMD kártyám volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő