- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #33522 üzenetére
Na ja, abszolút így van... Gold tápot nem akarok, elég jó a kis Bronz Enermax modu 82+-om, és nagyon halk. 84-86%-os hatásfoka van az én felhasználási körülméyneim között, teljesen jó.
Most üresben akkor nem 70W-ot, hanem 82W-ot eszik a gépem, nem halok bele.Töbet nyerek, hogy green üzemmódban hajtom általában a procit is meg a VGA-t is.
(#33527) katt777: Érdemes alulfeszelni, egy ilyen 4milliárd tranzisztoros csipnél nagyon nem mindegy, hogy 1V vagy 1,1V.
Én már mondtam neked a jó megoldást, ne használj Virtu-t. A virtualizálás mellett kevéssé meglepő, hogy nem férsz hozzá az alacsonyabb szintű működéseihez a kártyának.
Nem is erre vannak felkészítve a tuning-programok... Ők ugyanis Radeont tudnak tekergetni, ehelyett meg Virtu virtual device drivert látnak.
(Ezért nem is rakom fel kipróbálni se, jobban féltem annál a windózom hardweres rétegének épségét...)
Valóban, nagyon szép teljesítmény eldobott képkockák mellett.
A 7950-em félkézzel csinál neked 9100 pontot, féléves driverrel, de valódi munkával, minden egyes képkockát elejétől a végéig kiszámolva.
[link] De ha hozzáveszem, hogy 1200/1575-ön stabil a 7950-em, ami barátok közt is +20%, az már 11000 graphics pont, valódi munkával.
És akkor ez még nem is a 7970-em, ami 1150/1700-at tud...
Őszinte leszek. Szerintem a Virtu amúgy semmi másra nem jó jelenlegi formájában, mint erre, hogy hű de király vagyok, 60 000-es kártyával fogom meg a 100 000-eset. Közben meg a fenéket, csak át vagy verve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus ROG STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest