Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz KAMELOT #33522 üzenetére

Na ja, abszolút így van... Gold tápot nem akarok, elég jó a kis Bronz Enermax modu 82+-om, és nagyon halk. 84-86%-os hatásfoka van az én felhasználási körülméyneim között, teljesen jó. :)
    Most üresben akkor nem 70W-ot, hanem 82W-ot eszik a gépem, nem halok bele. :) Töbet nyerek, hogy green üzemmódban hajtom általában a procit is meg a VGA-t is. :)

(#33527) katt777: Érdemes alulfeszelni, egy ilyen 4milliárd tranzisztoros csipnél nagyon nem mindegy, hogy 1V vagy 1,1V. ;)

Én már mondtam neked a jó megoldást, ne használj Virtu-t. A virtualizálás mellett kevéssé meglepő, hogy nem férsz hozzá az alacsonyabb szintű működéseihez a kártyának. :U Nem is erre vannak felkészítve a tuning-programok... Ők ugyanis Radeont tudnak tekergetni, ehelyett meg Virtu virtual device drivert látnak. :U
    (Ezért nem is rakom fel kipróbálni se, jobban féltem annál a windózom hardweres rétegének épségét... ;] )

Valóban, nagyon szép teljesítmény eldobott képkockák mellett. :C A 7950-em félkézzel csinál neked 9100 pontot, féléves driverrel, de valódi munkával, minden egyes képkockát elejétől a végéig kiszámolva. ;] [link] De ha hozzáveszem, hogy 1200/1575-ön stabil a 7950-em, ami barátok közt is +20%, az már 11000 graphics pont, valódi munkával. :U És akkor ez még nem is a 7970-em, ami 1150/1700-at tud... :P

Őszinte leszek. Szerintem a Virtu amúgy semmi másra nem jó jelenlegi formájában, mint erre, hogy hű de király vagyok, 60 000-es kártyával fogom meg a 100 000-eset. Közben meg a fenéket, csak át vagy verve. :U

Új hozzászólás Aktív témák