Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
V.Dave
üzenetére
Hát nem fagyizott.
Mielőtt publikáltam volna a logouton, hogy ezt is tudja, alaposan kiteszteltem, kb. egy napon keresztül járattam rajta mindenféle 3D terhelést, játékot. Teljesen stabilnak bizonyult 1200/1500-on. (Igen ennél a 3dmark tesztnél még úgy tűnt, hogy bírja az 1600-as memóriát, de később bebizonyosodott, hogy így már nagyritkán produkál képhibát, de 1500-on jó lett.)
Szóval azért, mert nem linekelek 500 képet, még nem hazudok.
Hosszútávon nem hagytam így, mert semmi szükségem nem volt +10% sebességre +100% fogyasztás mellett, és így már elég hangos is volt a kevésbé durva tuninghoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mielőtt publikáltam volna a logouton, hogy ezt is tudja, alaposan kiteszteltem, kb. egy napon keresztül járattam rajta mindenféle 3D terhelést, játékot. Teljesen stabilnak bizonyult 1200/1500-on. (Igen ennél a 3dmark tesztnél még úgy tűnt, hogy bírja az 1600-as memóriát, de később bebizonyosodott, hogy így már nagyritkán produkál képhibát, de 1500-on jó lett.)
Hosszútávon nem hagytam így, mert semmi szükségem nem volt +10% sebességre +100% fogyasztás mellett, és így már elég hangos is volt a kevésbé durva tuninghoz képest.