- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #3125 üzenetére
Nem hajtja ki az alaplap a processzort?
-
lowzor
veterán
válasz
Én is vaciláltam, de szerintem jobban jártunk ezzel. 1050/1300-on BF 3 multi ultrán (csak az MSAA van offon) szinte mindenhol megy minimum 50 FPS-el. Van olyan map is (Firestorm), ahol 60 alá sem megy. Mondjuk 1-2 extra igényes mapen (pl Gulf of Oman) lemegy 40-re is néhány helyen, de nem zavar annyira. Max Payne 3-ban minden fullon van, csak az MSAA 4X és teljesen röccenésmentes. Szóval van ebben kraft, 2 évet simán lefog húzni nálam szerintem. Sokkal kevesebbet fogyaszt (villanyszámlán tuti meglátszik), kisebb és kevésbé melegszik, mint a 6970.
Mappa:
Igen, ott CPU limit van, mert 1x sem éri el a 100%-ot a GPU kihasználtsága. Abban meg, hogy nem megy a tuning tényleg az alaplap lehet a ludas, mert ilyen gyenge 7850 nem hinném, hogy létezik.
-
Mappa
addikt
válasz
felbontás fullhd tehát vga dolgozik, így nem tudom cpu limit van-e ilyen felbontásnál 3.4 GHz megy jelenleg. nem értek én ezekhez cpu limit vga limit tuning témához
miből tudom meg hogy nem hajtja ki a vga-t? vagy mivel ellenőrizhetem le?
asdxv - lehet hogy még megnézem
érdekes ez a BÖF3 ... 1 hete van meg a 7850 de mint ha 10-el kevesebb fps lenne egyes szituációkban az akkori állapothoz.játékban minden low 1920x1080 átlag 60-70 fps de van hogy 35-re is beugrik ami meg már élvezhetetlen, de csak a CQ pályákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest