- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
DEV_NULL #31149 üzenetére
dark_hmz világosan elmondta, hogy a 660ti nem fér bele a keretbe, így kétlem, hogy tudnál jobb kártyát javasolni az említett HD7870XT-nél, de ha valami konstruktív véleményed is van a dologgal kapcsolatban kíváncsian várjuk.
(#31170) ittakary: Ha visszalapozol kicsit akkor tömegével találsz Grid2 benchmark eredményeket, de én is belinkelem amiket most hirtelen találtam: darky@ eredménye, az én eredményeim, Dealer95 eredménye.
-
Johni5
őstag
válasz
DEV_NULL #31149 üzenetére
Ha nem volt 660-ad ,és a 775 procival akarod meghajtani a 7850-et,akkor tudlak sajnálni.Nem kötöttem bele itt még soha senkibe,de ezt most megteszem.A 7850-be marad neken még kb 50% azzal a procival.Én 660-ról váltottam 7850-re.Nem mondok semmit egyik oldalról sem.Az egyik itt erősebb,a másik meg ott.Nem tudom egyikről sem azt állítani,hogy szarabb mint a másik.
Az viszont baszottul idegesít,amikor tapasztalat nélkül valaki a másiknak nyomja a rizsát, hogy mit vegyen.Elnézést kérek a fórumtársaktól,de nem vagyok hajlandó a kirohanásom OFFba tenni!
Ja!!!Az én szemüvegem fele piros, a másik fele meg zöld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest