- Egérpad topik
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
dark_hmz világosan elmondta, hogy a 660ti nem fér bele a keretbe, így kétlem, hogy tudnál jobb kártyát javasolni az említett HD7870XT-nél, de ha valami konstruktív véleményed is van a dologgal kapcsolatban kíváncsian várjuk.

(#31170) ittakary: Ha visszalapozol kicsit akkor tömegével találsz Grid2 benchmark eredményeket, de én is belinkelem amiket most hirtelen találtam: darky@ eredménye, az én eredményeim, Dealer95 eredménye.
-
Johni5
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Ha nem volt 660-ad ,és a 775 procival akarod meghajtani a 7850-et,akkor tudlak sajnálni.Nem kötöttem bele itt még soha senkibe,de ezt most megteszem.A 7850-be marad neken még kb 50% azzal a procival.Én 660-ról váltottam 7850-re.Nem mondok semmit egyik oldalról sem.Az egyik itt erősebb,a másik meg ott.Nem tudom egyikről sem azt állítani,hogy szarabb mint a másik.
Az viszont baszottul idegesít,amikor tapasztalat nélkül valaki a másiknak nyomja a rizsát, hogy mit vegyen.Elnézést kérek a fórumtársaktól,de nem vagyok hajlandó a kirohanásom OFFba tenni!
Ja!!!Az én szemüvegem fele piros, a másik fele meg zöld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Macska topik
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest