Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Bármelyik tesztben nézem mindenhol nagyon hűvösnek és halknak írják le a kártyát, és mindenhol ez jön ki győztesként, legalább is hőmérséklet szempontjából, hang terén 40dB-en operál a kártya load alatt, ami még halknak mondható. A műanyag borítás rajta ugyan az ahogy néztem mint a WF2 -n, csak természetesen hosszabb a 3 venti miatt. A ventillátor % pedig ahogy már HSM kollega írta egyáltalán nem mérvadó, az előző kártyám (EVGA GTX660SC) 40% -ig pörgött fel max, a fölé csak kézi beállítások mellett ment de akkor már visított. A Sapphire-omon 50% fölött van még jóval és halk, a légszállítás mégis sokkal nagyobb (2 venti vs. ref hűtő). Pöröghet valami 2000rpm -en és nevezhetjük 50%-nak, de erre a fordulatszámra lett tervezve, ez ugyan így igaz lehet valamire ami 1200rpm-en pörög és 80%-nak van írva. Jó az a borítás, nem egy TF3 minőség (mármint külsőleg) de ha azt tekinted nem is fizetsz felárat a márkáért, és ennyi pénzért ezek azért elég minőségi kártyák.

-
HSM
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
Kérlek, így: "Amúgy az fasza, hogy van légszállítás, de ha már
45%-on ittvisít nekem, azt nem tudom tolerálni."A baj a visítás. Tök mindegy, ez 1200rpm vagy 1900, de ha szar a venti, 1200-on is lehet hangosabb, mint egy másmilyen 1900-on. Ezért mondtam, tök felesleges ezt hasonlítgatni különböző hűtéseknél. Az számít, tud-e halkan, stabilan, elfogadható hőfokokkal működni, avagy sem a komplett kártya+hűtő+venti. Ugyanis ez a három dolog mind összefügg.
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Le Mans Ultimate
- OnePlus Pad 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest