- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Plazma TV topic
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Steve198310 #28355 üzenetére
Egyrészt gondolom jóval drágább lett volna, ez megvolt 67k-ból (top-v2).
Másrészt igen, jobban néz ki, letisztultabban, mint a nagy szabad nyákfelület, amin csillognak a kis fémrészek.
Rákeresni nem akartam, h ehhez adnak-e gyárit, mert nem akartam volna plusz pénzeket kiadni rá. Plexi volt a melóban, matrica meg megvolt 160 forintból. Igen, tudom, h a hő hatására felhólyagosodhat, arra jön majd a B terv.(#28348) Anaren91: na, tudtam, h van teli is. És elvileg a tied egy picivel jobban is melegszik.
(#28350) Repsol600: egyre jobban hajlok felé.
(#28352) zserbox: mi a baj a ragasztással? Nem akarom a kártyát meghekkelni a garancia miatt, így fogtam 4 apró szivacsos kétoldalú ragasztót, azokat tettem a hűtést tartó csavarok fejére és gyönyörűen rajtamarad. Nem fogja működés közben olyan mechanikai hatás érni, ami miatt tartanom kéne ettől, úgy gondolom.Fémre meg gondoltam én is, viszont amihez hozzájuthattam volna, az cirka 450g-mal megdobta volna az amúgy sem csekély súlyú kártyát. Azt meg nem akartam, mert már pár mm-t így is belóg. Itt-ott kikötni, meg alátámasztani nem akarom, mert dizájnra építem a gépet, nem csak funkcióra.
szerk.:
(#28361) zserbox: ha van már negatív tapasztalatod - vagy ismersz olyat, akinek van - a plexis és ragasztott megoldással, oszd meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Battlefield 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest