- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Én is sokáig gondolkoztam rajta, eleinte tartottam tőle, rengeteg teszt, beszámoló, külföldi fórumok, személyes tapasztalatok után a Powercolor 7870 Myst-re esett a választás.
A legfontosabb számomra az ár- érték- teljesítmény volt!A kártya 61600Ft volt zsír új, két év bolti gar, személyes átvét, így még szállítási költség sem volt!
Amint olvashatod a kártya közel egy sima 7870 árába fájt, egy jobbféle Asus 7870 már drágább lett volna 6K-val, s ezért kaptam egy közel újonnan 80K-ba kerülő 7950-es kártya teljesítményét!A boost-al volt eddig a legnagyobb probléma, de azt sikerült kiiktatni, így már nem ugrik fel- le az órajel, fixen tartja azt, amit beállítok.
Jelenleg alulfeszelve van beállítva 1.029v-ra 1000/1500-ra, lehet megy még lejjebb is, itt tartok most, és így jóval kevesebb fogyaszt és még gyorsabb is, mint amit a tesztek-ben látsz Tahiti Le 975/1500 1.256v mellett!
Így már alig melegszik, a nagy melegben is 70fok volt a max tegnap játék alatt, a hűtés is "csendes"Tuningra próbaképp 1200/1500 volt beállítva, azt bírta, de itt már tényleg hangos volt a hűtő, melegedett is, és a fogyasztás is megugrott, így ezt nem erőltetem, mert alapon is elég mindenre, de ekkor már közel az alap 7970-et közelíti teljesítményben, igaz fogyasztásban is, hiába csonkított 7970-es!
Egy szó mint száz, kicsit finomhangolva jelenleg ár-érték bajnok! -
HSM
félisten
Én is először Pitcairnt vettem, pont a fogyasztás miatt. 65-ezresért MSI TwinFrozr OC-t. Azt kell mondjam, sehol sincs a Sapphire 7870 XT-hez képest, ami ugyanannyiba került. Utólag már nagyon nem bántam, hogy egy helikopterszindrómás VGA-t kaptam, és 3 napon belül cserélnem kellett.

A hardveraprón is alig akad eladó, ha van is, akkor új.
Nagyon sokat fogyaszt, meg melegszik...
[link]
1700-as ventivel 65 fok, én vagyok hülye, hogy nem látom, ez hol meleg Crysis3-alatt?
Vegyen mindenki sima 7870-et, azzal legalább sose éri utol a nagytesó 7950-et....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdemes lenne elolvasnod a Logout tesztem, mielőtt terjesztenéd tovább a butaságot... -
bombibmw
veterán
Be lehet szépen lőni úgy,hogy fogyasztásban és hőfokokban is a sima 7870 szintjén legyen,de közben meg mégis erősebb.
Szerintem nem hülyeség LE-t választani.
Főleg nem akkor,ha az ára is visszamegy 60 körülire,mint a Sapphire XT Boost picit régebben.
Én is vettem volna,de már megvolt az ASUS.
Persze nem azt mondom,hogy utálom ezt a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)