Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem ehhez a hozzászólásodhoz tartozik,de neked külön megírom,mivel te próbáltál segíteni a képernyő villogós problémámban, most arra jutottam,hogy beállítok 1050mV-ot a kártyának, és az órajeleket leveszem a gyárira. Nem soká elkezdek BF3 multizni, aztán kíváncsi vagyok produkálja-e.

Még annyit,hogy volt itt 1-2 srácnak, meg gondolom van is Twin FrozR 4 hűtése, a feszültség 1.35V-ig állítható, ami ritka 7870-nél. Nem tudom van-e másik ilyen kártya, ami tudja ezt. Az enyém 1.3V

-
mrhitoshi
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Pont le volt akciózva Amazonon a Bioshock 1-2. A csomagot megvettem 5$-ért, mondván adok neki egy esélyt, mert még nem igazán próbáltam, és nem is érdekelt maga a játék, de ahogy elkezdtem játszani az 1-gyel, kezdem belátni, hogy nagyon sok mindent kihagytam. Nagyon jó játék.

Visszatérve a CPU részhez, egyet értek. Még ha 78xx szériáról lenne szó, de idekeveredett a 79xx széria is, ami nagyon irreleváns.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest