Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #11764 üzenetére
Délután ha haza értem melóból megnézem.
"AB -> Settings -> Monitoring -> pipáld be a Frameratet és Show in OSD"
Ez mutatja játék közben hogy dx9 vagy dx11?Nem értem a menüben nekem akkor miért dx11 van.De egyébként azzal az ikonnal indítottam amit kirak a játék.Mondjuk nekem volt egy hiba üzenet egyszer a fraps-al valami dx9 szöveggel indítás előtt de kix-eltem.
Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki + azóta nem írta.Attix 82 : Win 7 Ultimate 64. Az enegriatakarékos módot akkor megnézem.
Ha ezt átálítom nem kavar be a vga zero core módba?Mert nekem a gép nem akart alvóba maradni régebben a 7850-el és kiegyensúlyozottra raktam ha jól emlékszem.A cpu mhz-et nem néztem eddig egyik játéknál sem.Lehet eljött az ideje.Gondolom azt is msi ab+hwinfoval kell.?
De az a fura,hogy általában nincs gond.Pl medalt úgy toltam végig,hogy csak néztem milyen szépen és magas átlag fps-el megy.Ha gond lenne a cpu mhz-el vagy energia takarékosság beállításával akkor az már nem jelnetkezett volna az első alkalmakkor?Vagy csak időközönként előjön ezáltal a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest