Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #11025 üzenetére
Mint már írtam benchmark közbe 1600 mb körül eszik a hitman absolution mindent maxon 8x aa-val.
Leteszteltem újra a játékot beta 8 driverrel 1250\5800-as órajelekkel. Sokkal jobbak az fps értékek főleg a minimum. Mindjárt játszom vele de szerintem simán menni fog!
Beta 7 driver alapon az órajelek:
Beta 8 driver 1250\5800:(#11087) csucsbicep: Ez így van ott már lehet keményen laggolna.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nekem mindent koppon 1500 1600 mega körül eszik a hitman a benchmark szerint majd mikor kiírja az eredményt akkor ír ki 2 gb vram foglalást.
-
Chapel
addikt
válasz
"Most már belátom jó döntés volt a 7950 és jó hogy nem 7870.et vettem"
Most bocs, de ez kicsit olyan mintha azt mondanánk, hogy jó hogy megvettem ezt a 100nm-es házat, mert kényelmesebben elférek mint a 70nm-esben...Még jó. A 120-asban meg még inkább. Nem azért nem vesz ált az ember (magamból indulok ki) 7870 helyett 7950-et mert az nem tűnik jó döntésnek...még jó hogy jobb, de drágább, itt a titok
Mindentől függetlenül szép irónia, hogy megvettem a 7870-et hogy minden menjen maxon, nincs meg 1 hónapja sem és már is van valami aminek kevés...zsírkirályság
-
kockaharcos
senior tag
válasz
4xmsaa-val mi a helyzet?
Néha én is elgondolkodom,hogy jobb lett volna két db 7950-et venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Gumi és felni topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Gitáros topic
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest