Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
DeathAdder #10933 üzenetére
közben ki tudtam kapcsolni a Vsync -et. C:\Users\Garsza\Documents\Assassin's Creed III
ebben a mappában van egy Assassin3.ini nevű file abban van egy vsync sor annak az értékét átírtam 1 ről 0 ra.
De a helyzet nem javult. Az én meglátásom szerint mikor megkel jeleníteni az embereket a képernyőn a program nem hajtja ki a videókártyát. Mert minél több részletet kell megjelenítenie annál lejeb esik az FPS szám de érdekes módon a GPU kihasználtsága is. Próbáltam a CPU -t húzni de 3400 és 4000 MHz között egy FPS különbség nem volt. -
TTomax
félisten
válasz
Sajnos igencsak releváns... Vsyncet nem lehet kikapcsolni,az .ini tweak nem nagyon hatja meg... A játék elején amugy jól megy,chapter2-ben amikor eléred Bostont és kiszálsz a rakpartra akkor fekszik meg minden...a játékban támogatva van az TXAA ami azért sokat dob az nV karikon,igaz csak a 6XX-töl felfelé...érdemes felrakni hozzá a 11.12 beta8-at amitöl ugyan nem nagyon gyorsul viszont egy rakás helyen rendbehozza a villogó tárgyakat és a GPU használat is feéugrik 90%+ra... az 1.01-es patch talán máris hozott kicsit,de még mindig nem az igazi... én full maxon láttam már 29fps-t is,ugy hogy nekem gyári OC-s a 7970-em alapból 1010-en megy...
Ez egy nV-s játék lesz,készültek is rá,elöre kiadtak egy beta drivert....egyébként a hitman meg ugyanez forditva,csak ott az AMD van felül... az meg evolved...de ettöl függetlenül az sem megy jól....áldom a napot amikor megvettem a 120Hz-es monitort,ugyanis nekem 120fps-re vsyncel...legalább nincs tearing...de 120 fps sem... -
kockaharcos
senior tag
válasz
560Ti jobban viszi a 7970-nél is, de hátha jön valami javítás,esetleg driver, aztán fellélegezhetünk.
Én gondolkodom a megvételén, pedig az összes részt megvettem eddig.
3dmark sosem számított, a kepler jobban ment mindig, aztán a 7970 szinte az összes játékban leverte, BF3 kivételével, de már ez is változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged