Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deadwing

addikt

válasz Apone33 #1082 üzenetére

Köszi, hogy emlékeztettél, szükség is volt rá :)
    Átgondoltam a dolgot utána, aztán meg megijedtem a feladat komplexitásától... :) A lényeg, hogy legelőször is ki kellene találni milyen beállítások mellett mérjünk... Rengeteg dolog változhat, pont ezért nem tudom, hol legyen a határ. Amíg ezek nincsenek lefektetve, addig nem tudunk semmi komolyat csinálni. Beszéljük meg TS-en szerintem holnap, amennyiben ráérsz. Priviben ez hosszadalmas lenne. Ha ezt kitaláltuk, csinálhatunk egy leírást, hogy a többiek is be tudjanak szállni. Nem ártana több játékkal tesztelni, továbbá egy BF3 benchmark mód is kellene. Más oldalak nem tudom hogyan csinálják? Kéne valami progi, ami fps érték mintát vesz 2-3 másodpercenként a játékból, aztán azt legyűjti egy logfile-ba. Aztán ezt könnyen átlagolhatjuk, kb fél óra játék után. Fraps pl tud ilyet esetleg? Egyelőre ennyi jutott eszembe, kissé fáradt vagyok most, holnap, illetve ma jövök dél körül legkésőbb.

Szerk.: ha csak ketten mérünk annak nem sok értelme van, így legelőször meg kéne tudni, kik azok, akik beszállnának egy ilyenbe? 5-6 ember minimum kellene még.

Új hozzászólás Aktív témák