- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
Apone33 #1082 üzenetére
Köszi, hogy emlékeztettél, szükség is volt rá
Átgondoltam a dolgot utána, aztán meg megijedtem a feladat komplexitásától...A lényeg, hogy legelőször is ki kellene találni milyen beállítások mellett mérjünk... Rengeteg dolog változhat, pont ezért nem tudom, hol legyen a határ. Amíg ezek nincsenek lefektetve, addig nem tudunk semmi komolyat csinálni. Beszéljük meg TS-en szerintem holnap, amennyiben ráérsz. Priviben ez hosszadalmas lenne. Ha ezt kitaláltuk, csinálhatunk egy leírást, hogy a többiek is be tudjanak szállni. Nem ártana több játékkal tesztelni, továbbá egy BF3 benchmark mód is kellene. Más oldalak nem tudom hogyan csinálják? Kéne valami progi, ami fps érték mintát vesz 2-3 másodpercenként a játékból, aztán azt legyűjti egy logfile-ba. Aztán ezt könnyen átlagolhatjuk, kb fél óra játék után. Fraps pl tud ilyet esetleg? Egyelőre ennyi jutott eszembe, kissé fáradt vagyok most, holnap, illetve ma jövök dél körül legkésőbb.
Szerk.: ha csak ketten mérünk annak nem sok értelme van, így legelőször meg kéne tudni, kik azok, akik beszállnának egy ilyenbe? 5-6 ember minimum kellene még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged