Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
No tegnap megérkezett a fenevad de elég rövid kis tesztelésre futotta csak, mivel az AMD oldaláról letöltött driver-rel minden 3D módba kapcsoláskor kékhalálozott atimtag.sys file-re hivatkozva.
Aztán felraktam a mellékelt cd-n található drivert amivel mentek a játékok és a benchmarkok, de a windows-os értékelő indexbe az is belekékhalálozott, ugyancsak atimtag.sys-re hivatkozva.
Namost a kártya hangjára és hőjére vonatkozó állítások azért némileg túlzóak, nekem egy 6870 CF-em volt előtte és furmark alatt bizony az is volt ilyen hangos. Ami a hőt illeti nem terheltem túl sokáig de a max hőmérséklet 88 fok volt (igaz elég nagy házam van), ami inkább aggasztó ugye hogy a hő egy részét a házba fújja vissza, ami "kisebb" házikókban problémát okozhat- Bár őszintén szólva aki ilyen kártyát vesz az ne sajnálja a pénzt egy megfelelő méretű házra, vagy vízhűtésre.
SZóval egyelőre driver gond hegyek, de a kártya teljesítménye lenyűgöző, fullHD-ban a Unigine Heaven-t extreme tesszelláció mellett is (mindhárom csúszka 2.0-ra húzva) úgy ahogy elviszi, holott minden korábbi kártyám ilyenkor már rég diavetítésbe ment át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest