Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
válasz
Cybertrone #16098 üzenetére
Új kártya lesz használtat nem szeretnék venni. 3 max 4 évre tervezem ezért fontos a garancia ami használt áru vásárlásánál vagy nincs vagy csak a töredéke annak amit a boltban adnak.
-
Fejlesztő13
tag
Köszi srácok a segítséget akkor megelégszem egy referencia hűtős kártyával. Van ajánlás egyébként, hogy melyik gyártótól érdemes venni vagy nemvenni? Szerintetek mikor lenne a legérdemesebb vásárolni árak tekintetében? Nem sürgős a dolog tud még várni 2-2,5 hónapot azért kérdem. Tudtommal november eleje-közepe amikor a legjobbak az árak de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
-
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Szándékomban áll HD 5870-et vásárolni viszont lenne egy-két kérdésem. Fontos lenne a hangerő ezért gondoltam a
GIGABYTE GV-R587UD-1GD modelljére ám ennek az ára már régóta nem szeretne 100 000 alá csökkenni a netes boltok 95%-ában és akkor ne is beszéljünk a kiskereskedésekről ahol 130 000-nél kezdődnek ezek a típusok és sajnos kénytelen vagyok kiskerben vásárolni. Mivel egy elég jól szellőző házban fog lenni a kártya és az év minden napján le lesz véve a ház oldala ezért szerintem egy referencia hűtés se produkálna nagy hangerőt főleg nem alapjáraton. Ha nem az említett kártyát vásárolnám akár tízezerrel olcsóbban kijönne a konfig. 3-4 évre tervezem a kártyát és ez idő alatt elég sokszor kell majd takarítani a hűtőt. Ezért is kíváncsi vagyok, hogy szerintetek nehéz a hűtőt kipucolni, illetve mekkora hangal működne az említett környezetben? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest