- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Na de akkormost na : slim hütéééééést kérek de mán
. Cserélni fogom,mert mindenképpen cserélem.Nem akarom se megfőzni se megsütni nem vagyok én szakács.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Van nekem két 5870-esem,az egyik egy nem várt garancia eredménye
Cf-be szeretném kötni őket de annyira közel van egymáshoz a két kártya hogy muszáj lecserélnem a felsőn a gyári hütést valami slim verzióra.Asus crosshair extreme4-esem van de ebben a deszkában van a két kártya között kb 1-1.5 centi.A gyári hütést levettem már a régebbi kártyáról,zalmann vf 3000 van rajta jelenleg de mint mondottam kellene vakami slim verzió.Köszönöm addig is
-
czpitti
senior tag
válasz
ricshard444 #25637 üzenetére
Enyém felkúszott 80-ra is sokszor
tetszik a zalman valakinek tapasztalat róla?Új gépet rakok össze mert a régit egyben elvitték..szóval egy darabig maradok ennél.ami megvan már az adatlapon ki van írva.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Ma jött meg az új ( nekem új amúgy használt ) asus 5870-esem.Hűtést tennék rá valamilyet de mit?Na ez lenne a kérdsem
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. 5870 oc matrix furmark alatt 102 fok.Az nem sok kicsit??
-
czpitti
senior tag
Sziasztok ehhez: ASUS 5870 OC MATRIX kellene valami megbízható ccc 64 bit-es w7 alá
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. Segítség kellene:GIGABYTE GA-MA785GM-US2H AMD Phenom II x2 555 BE (3,2 GHz) THERMALTAKE CL-P0456 Big Typhoon 14PRO GEIL Value 4096Mb 2x2 DDR2 800Mhz KIT COOLERMASTER SGC-2000-KKN1-GP Storm Scout COOLERMASTER Real Power RS-520-ASAA-A1 520W ASUS 5870 OC MATRIX ez a config.A baj az hogy a vga nem működik rendesen.Furmark alatt teljes terhelés mellett 36 fps stabil,de játékok alatt olyan mint egy 9600gt kb (cod5 30 fps )
.újra lett telepítve az os,le lett cserélve a ccc régebbire semmi változása safe mode gomb nem reagál,de a kari új.A táp az cserés mert tuninghoz már kevés lenne.Mennyi az esélye hogy ez a táp kevés volt neki?és mi lehet a hiba?Elfelejtettem:furmark alatt 102 fokos a kari.Nem sok ez kicsit?Nagyon megköszönném a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest