- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Egy érdeklődő kérdés (gyártótól függetlenül). Miért nem tudnak IDŐBEN kiadni értelmes drivereket a hardverekhez? Mit csinálnak a programozók amíg a kártyákat fejlesztik? Biztos nem 2009. 09. 22.-én mondták a programozóknak, hogy csesszétek meg, holnap kész az új kártya, kéne hozzá driver.
-
plaschil
aktív tag
válasz
subaruwrc #820 üzenetére
Értelmét nem látom. Ami nem megy az nem megy. Grafikát, felbontást lejjebb kell venni. Most ha valami megy átlagban cirka 20 FPS-t azt tuninggal fel lehet ugyan tornázni 23-24-25 FPS-re. De mint tudjuk az átlag összejöhet úgy is hogy 0 és 50 között megy, vagy 10 és 40 között. Tök mindegy. 0-hoz ha 5-öt adok szaggat, 10-hez ha 5-öt adok szaggat. Szóval én a VGA tuningban nem hiszek, ha szabad így fogalmaznom.
-
plaschil
aktív tag
válasz
ProEvoFan #806 üzenetére
Én házon belül hasonlítottam össze.
S. Szabi
A tesztek bő többségében elveri a 4870x2 az 5870-et.Bici
Valóban várni kell még, de én azt hittem hogy legalább házon belül sikerül egy új Királyt szerkeszteni azonnal, nem 1-2-3 hónap múlva.Hát hogy néz az ki, hogy itt az új VGA, vegyétek meg most 100 kilóért, és majd csinálunk nektek drivert pár hónap múlva ha lesz kedvünk és akkor már játszani is tudtok vele.
-
plaschil
aktív tag
1. Ez a DX11? Mert akkor ez is egy humbuk mint a DX10.
2. A tesztek alapján elég gyenge. Gondoljatok bele, a 3870x2-őt egyből elverte a 4870.
Most a 4870X2 azért szépen elveregeti a tesztekben a nagytesót. És ne jöjjön senki azzal hogy 1 mag meg 2 mag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest