Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
PeeterssoN #30627 üzenetére
Ajánlott gépigény : Intel i5 processor or higher / AMD Phenom II X6 or higher Így egyértelműen cpu limited ezzel a procival, tehát teljesen feleslegesen emelsz a kari órajelén.
-
finest
addikt
válasz
PeeterssoN #30625 üzenetére
Ki kell próbálni, de melyik programnak kevés a kari?
-
F e Z o
veterán
válasz
PeeterssoN #30484 üzenetére
Az itt felsoroltak közül bármelyik 400-as elég lesz számodra.
-
netguru10
aktív tag
válasz
PeeterssoN #30484 üzenetére
Egy márkás 400-450W-os bőven elég!
(Corsair,Chieftec,Cooler Master...) -
hülyegyerek
addikt
válasz
PeeterssoN #28722 üzenetére
Nem gőg, nem fölényeskedés, csak szerintem iszonyatosan feleslegesek az ilyen kérdések. Mindenkinek van egy szubjektív véleménye, neked is, nekem is, a többi fórumozónak is, amit befolyásolnak a tapasztalatok (rossz-jó), az érzelmek, a márkahűség, stb, de nem feltétlenül fogsz reális választ kapni a kérdésedre. Tehát neked a száraz teszteket kell figyelembe venned, különben nem fogsz tudni a lényegre koncentrálni.
Példának ott van dangerzone válasza, amiben kiemeli, hogy fogyasztásban sokkal jobb az ati. Na most valakinek ez döntő szempont, valaki meg magasról tesz rá.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
PeeterssoN #28718 üzenetére
Google minek van ?
Mégis mire számítasz 5830/50/70 topikban ? Hogy majd azt mondják, hogy ne ? Amúgy összehasonlítások alapján nem egyértelműen jobb az 5830. Valamiben ez jobb, valamiben az. Egy kategória.Pontosítok : Majdnem mindenben jobb a gtx, kivéve a Street Fighter, és a Wolfenstein játékot. Szóval nagyon nem éri meg a csere.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Én pont olyan GTX 275-ről váltottam 5850-re,de nem bántam meg,annak ellenére hogy +10.000Ft-omba van.. Én biztos elcserélném a helyedben!
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szerintem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged