- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehe23
tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
hali.
nekem msi 8800 gtx-et cseréltek (memóriája becsokizott), szintén alien/abinformatika, elküldték a beszállítónak, kerek 1 hónap volt - diplomamunka közben jól jött, congrats boys and girls
- de kaptam helyette 8800 ultrát (árcédula rajta még a megjelenéskor érvényes 165000 forintocska
), ami 2 hete szart be szintén memóriás hibával. elvileg ezt is vagy cserélik vagy javítják , most a válaszra várok, de elég volt az nvidiából, a mostani procit beszámíttatom a cserevideókarival együtt, és veszek új procit, hd 5850-nel karöltve. 
a lényeg, hogy 1 év gari volt a kártyára anno, és mivel lejárt a gari, mert több, mint 2 év telt el, nos kivágtam a kukába a papírjait. az msi hazai beszállítója viszont még így is cserélte, nekem egy fillérembe nem került, én azt mondom, hogy ha valóban náluk vetted, akkor megvan az adatbázisukban az adataid, szóval nincs az veszve.
ez meg hogy nincs rajta a matrica, sztem van más út is, hogy meg lehessen nézni a gyári számát az adott kártyának.
sztem rendesek voltak, velem legalábbis, az nvidiának meg bizony a qrva anyját. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Van képviselete. Én próbáltam gariztatni velük egy 7600GT-t mert megszűnt a bolt ahol vettem anno, de megállt a téma.
Elküldöm priviben a mailcímet amire írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- de kaptam helyette 8800 ultrát (árcédula rajta még a megjelenéskor érvényes 165000 forintocska
), ami 2 hete szart be szintén memóriás hibával. elvileg ezt is vagy cserélik vagy javítják , most a válaszra várok, de elég volt az nvidiából, a mostani procit beszámíttatom a cserevideókarival együtt, és veszek új procit, hd 5850-nel karöltve.