Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehe23
tag
válasz
bajtokarpi #8738 üzenetére
hali.
nekem msi 8800 gtx-et cseréltek (memóriája becsokizott), szintén alien/abinformatika, elküldték a beszállítónak, kerek 1 hónap volt - diplomamunka közben jól jött, congrats boys and girls
- de kaptam helyette 8800 ultrát (árcédula rajta még a megjelenéskor érvényes 165000 forintocska
), ami 2 hete szart be szintén memóriás hibával. elvileg ezt is vagy cserélik vagy javítják , most a válaszra várok, de elég volt az nvidiából, a mostani procit beszámíttatom a cserevideókarival együtt, és veszek új procit, hd 5850-nel karöltve.
a lényeg, hogy 1 év gari volt a kártyára anno, és mivel lejárt a gari, mert több, mint 2 év telt el, nos kivágtam a kukába a papírjait. az msi hazai beszállítója viszont még így is cserélte, nekem egy fillérembe nem került, én azt mondom, hogy ha valóban náluk vetted, akkor megvan az adatbázisukban az adataid, szóval nincs az veszve.
ez meg hogy nincs rajta a matrica, sztem van más út is, hogy meg lehessen nézni a gyári számát az adott kártyának.
sztem rendesek voltak, velem legalábbis, az nvidiának meg bizony a qrva anyját. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bajtokarpi #8738 üzenetére
Van képviselete. Én próbáltam gariztatni velük egy 7600GT-t mert megszűnt a bolt ahol vettem anno, de megállt a téma.
Elküldöm priviben a mailcímet amire írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest