Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Akkor ezek szerint jól tudtam, h van Mo-n nagyker?
Hát tudnék ott havert "szerezni" kapcsolatok révén de az kicsit macerás lenne, anélkül esélytelen?
GJ70: Nekem eddig ez az 2ik bolti gariztatásom. Az elsőbe ismerős révén szintén sapphire vga-t cserélték mert az ismerősöm volt olyan rendes és nem hagyta annyiban a dolgot ill neki van haverja sapphire-nál ha jól tudom. Persze először azt mondták h náluk nincs gond a vga-val de akkor ismerősöm megmutatta az ő gépén is a VGA-t és azért lehetett cserélni. Viszont most nemtom' mi lesz... engem csak az dühít h simán rámondhatják, hogy semmi baja anélkül h a vga-val bármit is kezdtek volna. De ha már lassan 2 hete le van adva a vga akkor vmi csa van nem? Ha jó lenne azt hamarabb kiderítették volna, gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest