- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
Meglehet igazad van.De most már mindegy, késő bánat......A proci-alaplap-memória megy, a vga nem , lehet hogy gforcenál kellett volna maradni...Csak egy jól működö kártyára vágytam!!!
Azt is mondta gianni, hogy nem ajánlja az asus 5850-t, mert sok a gond vele,állitólag sokat vissza küldenek, igy lett belőle egy sapphire.Ami 2d-ben megy, 3d-ben meg nulla, igaz egy hét alatt, csak telepítgettem, másra sem volt időm.
Remélem nem fogok hetekig mogyorózni kártya nélkül..... -
Toninho13
aktív tag
Milyen Phenomod van?A nagy töbségét annak is fel tudod rántani 3,5Ghz-re...Énis gondolkoztam a váltáson.Viszont úgy vagyok vele, hogy most nem éri meg.AMD-től jönnek majd az új chipsetek, intelnél meg szerintem, ha megjelenik az 930-as i7-es, mindenkit elkap majd a láz, hogy a 920-ast lecserélje(legalábbis ebben bízok
)....Én apróban szoktam itt mindent nézni, és sajnos i5-ös procik használtan nagyon nincsneke, újan meg majdnem annyiba kerülnek, mint a használt i7.Persze a mostani ezeknél jóval lassabb, de Fullhd-ban szerintem a VGA-n van a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)....Én apróban szoktam itt mindent nézni, és sajnos i5-ös procik használtan nagyon nincsneke, újan meg majdnem annyiba kerülnek, mint a használt i7.Persze a mostani ezeknél jóval lassabb, de Fullhd-ban szerintem a VGA-n van a hangsúly.