- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cathulhu #6987 üzenetére
Nem biztos. Ha nem sikerül a hibát reprodukálni, akkor arra lehet következtetni, hogy nem mindegyik kártyánál jön elő. Az világos, hogy az egész kompatibilitási problémának tűnik, de bőven benne van, hogy hardverhiba lesz. Utóbbi esetben egy új BIOS nem fog sokat érni. Az ilyen eseteknél általában az a legrosszabb ha keverednek a ténylegesen hibás és a kompatibilítási problémával küzdő konfigok, mert először szét kell választani őkat, ha a problémára megoldást akarnak keresni.
-
banderasz77
addikt
válasz
Cathulhu #6987 üzenetére
Szerintem is tuti memó hiba lesz ez. Nekem a kártyámmal semmi baj nincs hónapok óta (5850), de elő tudok hozni ilyen csíkozódásos dolgot tuninggal. A személyes tapasztalatom az, hogy nekem az 1200-at nem bírja játékok alatt, becsíkozódik. Viszont 1176-on atom stabil, semmi baj vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Plazma TV topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest