Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cathulhu
üzenetére
Nem biztos. Ha nem sikerül a hibát reprodukálni, akkor arra lehet következtetni, hogy nem mindegyik kártyánál jön elő. Az világos, hogy az egész kompatibilitási problémának tűnik, de bőven benne van, hogy hardverhiba lesz. Utóbbi esetben egy új BIOS nem fog sokat érni. Az ilyen eseteknél általában az a legrosszabb ha keverednek a ténylegesen hibás és a kompatibilítási problémával küzdő konfigok, mert először szét kell választani őkat, ha a problémára megoldást akarnak keresni.
-
banderasz77
addikt
válasz
Cathulhu
üzenetére
Szerintem is tuti memó hiba lesz ez. Nekem a kártyámmal semmi baj nincs hónapok óta (5850), de elő tudok hozni ilyen csíkozódásos dolgot tuninggal. A személyes tapasztalatom az, hogy nekem az 1200-at nem bírja játékok alatt, becsíkozódik. Viszont 1176-on atom stabil, semmi baj vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó rx 580 8gb
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest