- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
válasz
CheaterBandi
üzenetére
Nekem is eleinte kínai volt, de utána már kezdtem rájönni! Deletét nyomkodod mikor indítod a géped, és biosba leszel! Fejből nem tudom, hogy hova kell menni, de mindegyiket nézed át egyesével és te is rájösz, hogy hol lehet átálítani! Nekem van egy olyan, hogy cpu frequenczy az mutatja, hogy mennyin megy a processor, cpu clock ratio pedig szorzója, plusz gombbal lehet feljebb vinni, minusz gombbal lejebb vinni! Cpu Frequenczy az nekem 266mhz! Ezt is plusz gombbal lehet feljebb minuszal lejeb vinni! Ha pl. neked cpu frequenczy 280mhz, cpu clock ratio 10! Akkor azt jelenti, hogy 2,8ghzen megy a processorod mivel két értéket meg kell szoroznod! Szóval ha te a szorzót 11re teszed akkor lesz 3080mhzed a processorod! Matematikával ki lehet számítani egyszerűen, amennyire akarod! De szerintem olyan 3,8 3,9 4ghz elég lesz a processzorodnak! Ha nagyon sokat tuningoltál már akkor érdemes a feszültséget is állítanod! Remélem értetted amit le írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest