- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
katt777 #4064 üzenetére
Értem! Igazad van, ami ár-érték arányt illeti!
Szerinted az 5970-ben az órajelek direkt lettek (ööö lesznek) lebutítva a fogyasztásra vonatkozó szabvány miatt, vagy pedig ennyit fognak bírni a vga-k stabil működés mellett...
Csak azért lennék kíváncsi a véleményedre (persze máséra is), mert én elképzelhetőnek tartom, hogy kis tuninggal fel piszkálható az eredeti 5870 órajeleire... Hiszen az órajeleket leszámítva megegyezik a két vga specifikációja, ha gpu-ként nézzük az 5970-et...
Vagy ez a felvetés több akadályba ütközik?Ami drivereket illeti, olvastam a cikkedet!
Ennek fényében a jővőt illetően sem túl jók a kilátások... Hiszen ez az 5970 egy CF vga egy nyákon... Ma még az egy GPU-s 58xx VGA-khoz sincs normális driver.... nemhogy egy cf-hez....Ergo arra is minimum egy fél évet kell várni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest