- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dealer95
üzenetére
Én itt az anandtechnél bizony 80W difit látok metro2033 alatt. Az 5850-hez képest meg 130W-ot. A GTX580-hoz képest meg +3W-ot.
Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy mutatod a Ghz edition sebességét, és jössz a sima 7970 fogyasztásával.

Én nem a tuningból indulok ki, az ugyanis lutri. Egy VGA működjön normálisan gyárilag is. A gyári értékek vannak garantálva, onnan vagy jó, vagy nem jó. Persze, nem baj, ha lehet tuningolni, de nem egy jó ötlet őket úgy összehasonlítani.

Halkan megjegyzem, volt nekem anno GTX260-am, meg 4890-em, és nekem már kicsit az a 200W is sok volt, na nem a tápom nem bírta, vagy a villanyszámla miatt, csak szépen befűtött a kuckóba, meg mögé is, pedig hátra kifújós konstrukciók voltak, és rendesen szellőző, igaz, halkan hűtött házam van. Sokkal kellemesebb egy 150W körüli VGA.
És ez még csak az egyik szempont volt, a hangosság és a magas ár problémája még mindig adott. Nálam ha venni akarnék, tuti a felsorolt 3 közül lenne az egyik, de én már valszeg megvárom a 8-as szériát, azért okosabb lesz az ember, ha látja majd az új trendeket, addig meg jól eldöcög még az 5850-em.
Az ára már amúgyis padló, sokat már nem bukhatok rajta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az ára már amúgyis padló, sokat már nem bukhatok rajta.