- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark_hmz
tag
válasz
Chosen
üzenetére
Szia!
Ha gondolod ezt kipróbálhatod, és akkor nem ugrik a powerplay. Még tavasszal csináltam ezt a programot, pontosan azért mert a Trixx elcseszi a feszültséget és 2d-ben is a 3d-s feszt kapta a kártya. Nagyon fapados a cucc, egy szövegfájlból olvassa be az egyes powerplay szintekhez tartozó órajeleket és a magfeszültséget. FONTOS, hogy MIELŐTT elindítod a programot, írd át a fájlban az értékeket mert ez az én kártyámhoz van belőve (nekem 5830 Xtreme van), és indításkor nem kérdez semmit csak beállítja az értékeket! Valamint arra is figyelj, hogy mit írsz be mert semmiféle ellenőrzést nem csinálok, azaz beírhatsz akár 10Ghz-nek megfelelő értéket is. Egyszer sikerült is egy nullával többet írni a mag órajel után, szerencsére egy resettel megúsztam a dolgot.

Magyarázat a cfg fájlhoz: az egymást követő értékek: mag órajel memória órajel feszültség, 3 sorban a 3 szinthez. A frekvenciaértéket százzal osztva látod, hogy hány mhz, a feszültséget pedig ezerrel osztva kapod meg, hogy hány volt. Tehát az eredeti fájl alapján 125 / 300 Mhz 0.9V, 600 / 900 Mhz 1.063V, 935 / 1250 Mhz 1.17V megy a powerplay szintekhez. Célszerű parancssorból indítani és akkor látod ha esetleg hibával leáll a program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest