Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark_hmz
tag
válasz
Chosen #29206 üzenetére
Szia!
Ha gondolod ezt kipróbálhatod, és akkor nem ugrik a powerplay. Még tavasszal csináltam ezt a programot, pontosan azért mert a Trixx elcseszi a feszültséget és 2d-ben is a 3d-s feszt kapta a kártya. Nagyon fapados a cucc, egy szövegfájlból olvassa be az egyes powerplay szintekhez tartozó órajeleket és a magfeszültséget. FONTOS, hogy MIELŐTT elindítod a programot, írd át a fájlban az értékeket mert ez az én kártyámhoz van belőve (nekem 5830 Xtreme van), és indításkor nem kérdez semmit csak beállítja az értékeket! Valamint arra is figyelj, hogy mit írsz be mert semmiféle ellenőrzést nem csinálok, azaz beírhatsz akár 10Ghz-nek megfelelő értéket is. Egyszer sikerült is egy nullával többet írni a mag órajel után, szerencsére egy resettel megúsztam a dolgot.
Magyarázat a cfg fájlhoz: az egymást követő értékek: mag órajel memória órajel feszültség, 3 sorban a 3 szinthez. A frekvenciaértéket százzal osztva látod, hogy hány mhz, a feszültséget pedig ezerrel osztva kapod meg, hogy hány volt. Tehát az eredeti fájl alapján 125 / 300 Mhz 0.9V, 600 / 900 Mhz 1.063V, 935 / 1250 Mhz 1.17V megy a powerplay szintekhez. Célszerű parancssorból indítani és akkor látod ha esetleg hibával leáll a program.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- Már tudjuk, hogy mikor érkezik az Of Ash and Steel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest