- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DroiDMester #28147 üzenetére
A gyári fesszel kockázott a kártya, többet adtam flashelés alatt CSAK a memóriának és utána működött a kártya.
Valami mégis történt, ami miatt eltűnt a hiba.Amúgy nem csak a GPU fesszel lehet babrálni... [link]
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #28147 üzenetére
Ezt erősen cáfolnám, legalább is a hűtés dolgot. Igaz, hogy amikor megjött egyből újrapasztáztam Arctic MX3-al (láttam már néhány olyan tesztet, hogy 8-10 fokot javult a hűtés a stock pasztához képest). Visszakanyarodva 20%-on használom (ez a legalacsonyabb beállításható érték, szinte hangtalan). Az egyik legVGAgyilkosabb Battlefield 3 játékban sem megy 70-75 foké zárt házban a kártya ilyen fordulaton, ennél a játéknál. Pedig egy olyan szabály be van állítva, hogy 82-92 fok (és efölött) egyenletesen 32%-os fordulatig engedem. Egyedül Furmark-ban megy fel 90 fokig. És még mindig szinte hangtalan a kártya. Ez esetben (30-32%) csak akkor hallom, hogy gyorsabban pörög a ventilátor, ha nulla hanggal játszom, ilyen meg nincs. Ergo nem hallom, hogy hangosabb. Nem játszok hangosan és "csak" egy Creative T20-II-m van. Ha auto-n hagyom, akkor persze hogy felpörög ilyen értelmetlen 40-45%-ra, amikor süvít és jobban is hűt, de szükségtelen hogy jobban hűtsön. Be kell állítani és a hőfok is rendben és lesz szinte hangtalan is lesz. Szerintem ennél már csak passzív kártya lehet halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest