- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Spirit #27499 üzenetére
GPU-Z ír ki három szenzorról is hasonlóan magas értéket.
És ha tapogatom a NYÁK hátát furmak közben, akkor a GPU fölött hűvös, a FET-ek felé elég meleg (bár még fogható, nem tűz forró).Mondjuk azt hozzáteszem hogy csak furmark alatt. Azért is mertem így hagyni 1Ghz-en megfeszelve, mert olyan játék alatt sem melegszik igazán a VRM, ami a GPU-Z szerint konstans 99% GPU kihasználtságot okoz.
Annak idején vagy kétszer-háromszor levettem a blokkot és visszatettem. Először csak megigazgattam a gap padokat, majd kicseréltem az EK félét a gyári hűtőére, végül még egy kis szilikonpasztát is szétlocsoltam ott a FET-ek közt és a blokk vájatába, ami ki is préselődött, de valami nem az igazi. (Lehet hogy csak a lassú vizemet nem szereti a blokk, mert míg a GPU felett meg van csatornázva, addig a FET-ek felé teljesen sík.)
Bár van egy olyan érzésem, hogy ha nitrogénnel öntözném már akkor sem menne stabilan sokkal magasabbra 1Ghz-től, így meg legalább nincs szétfeszelve, de azért meg van húzva...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest