Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
ööö jah! Hát nagyon pörög a topik!
Nem voltam itthon szombaton....
Akkor lehet, hogy igazad van! Én nem olvastam utána a driver hibáinak! A Franc sem gondolta volna, hogy a driverrel ekkora hiba lehetőség van! Nem baj, most már csak azért is kipróbálom az új generációs ATI VGA valamelyikét....
LAssan konkrétan egy játékhoz kell venni a hardvert, valamint drivert vadászni hozzá...HA végig tolta az ember az adott játékot, lehet újra optimalizálni a rendszert! Kis túlzással.... -
janos666
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Igen, mert a Vantage 25 ponttal, a L4D pedig 1,5 FPS-el kevesebbet produkál 191.xx-el, mint 182.xx-el.
De én még így se hiszek neki, akkor már inkább 185.xx, de nekem a 191-essel sincs gondom. És legalább van választék.
És amúgy nincs azzal gond, ha a régi driverrel jól megy, akkor van gáz, ha várod az újabb és újabb drivereket, mert a régi is szar, és az újabb se jobb, de ha jó ami van, akkor nem kötelező hétről hétre frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én még így se hiszek neki, akkor már inkább 185.xx, de nekem a 191-essel sincs gondom. És legalább van választék.