- Video digitalizálás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- LG LCD és LED TV-k
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Nikon DSLR topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sajna nem arról. Ha olyan lenne, akkor nem is törtem volna a fejem a csendesítésén

IDLE-ben is lehetett hallani egy halk éles hangot a gyári hűtővel, amit lehet más észre sem vesz, de engem picit zavart ezért döntöttem úgy, hogy beújítok rá egy hűtőt.A válogatásnál döntő szerepet játszott, hogy ne legyen karácsonyi kivilágítása az új hűtőnek illetve minél univerzálisabb is legyen, ha később eladásra kerülne. VF3000 egyből ki is esett, így maradtam a Gelid-nél. Tuningolni nem kívánom, így nálam a VRM biztosan nem fog túlhevülni
Erről a kareszról lenne szó: R5850-PM2D1G-OC
Mod: most nézem, hogy 5830-as kareszt linkeltél

Dj Dekko!
Én úgy vettem ki, hogy nem vált GTX480-ra csak azzal talált hűtőtesztet szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest