Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Huhuu, én ezt a kártyát vissza se adom!
1680x1050-en játszom. Felküldtem Very High-ra, beraktam egy 4x élsimítást, és nekiestem. Meglepően jól teljesített, amíg nincs fight, addig teljesen játszható, átlag 26-28 fps-sel megy. Nem egetrengető, de játszható. Más kérdés, hogy ha lelövöm az élsimítást, és visszarakok minden gamer-re, akkor se jobb egy fikarcnyival sem. Ergo nem a kártya számlájára íradnó. Kész, ez a vga marad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HSM:
Persze hogy nem
A következő 2,4 lesz mert elfáradt a vas, már jópár éves, az a teteje. Más kérdés, hogy az se lesz elég semmire, ez a proci még 3,3ghz-n se hajtaná ki ezt a szörnyet
Viszont kíváncsi vagyok, hogy legalább lesz-e változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintento Switch Oled konzol / Forgalmazói garancia 2027.11.03-ig
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

1680x1050-en játszom. Felküldtem Very High-ra, beraktam egy 4x élsimítást, és nekiestem. Meglepően jól teljesített, amíg nincs fight, addig teljesen játszható, átlag 26-28 fps-sel megy. Nem egetrengető, de játszható. Más kérdés, hogy ha lelövöm az élsimítást, és visszarakok minden gamer-re, akkor se jobb egy fikarcnyival sem. Ergo nem a kártya számlájára íradnó. Kész, ez a vga marad ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A következő 2,4 lesz mert elfáradt a vas, már jópár éves, az a teteje. Más kérdés, hogy az se lesz elég semmire, ez a proci még 3,3ghz-n se hajtaná ki ezt a szörnyet