Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dj Dekko! #18131 üzenetére
Nem irom, le, de mar tobb ember megjegyezte,hogy nem igazan jott be neki minden teren a 2 gpu (igaz azok egy kartyaban).
Hogy most mennyivel lehet jobb,vagy rosszabb, ha fizikailag van 2 drb kartyad azt nem tudom..Lehet igazad van,es kiprobalom, egy probat meger.
lehet buszken fogom hasznalni, mert en ugynond a presztizs jatekokat szeretem, ahol van azert System Requirementsazokkal meg szerintem mind menni fog a CF
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko! #18131 üzenetére
A prémium kártyákért mindig is arányaiban is jóval többet kellett fizetni, mint egy középkategóriás tucatkártyáért....
És amíg csak átnevezgetések meg ár optimalizálás van ebben a szegmensben (685/70) addig nem is nagyon fogod olcsóbban megkapni az 570 szintjét. Amúgy a 6950 olcsóbb nyákos, 1GB-s verziója lehet még szigorúan rövid távon jó alternatíva, ha másért nem, talán picit lenyomja az 570 árát...
Bár amíg az 1GB a standard videómemória mennyiség, addig talán a játékokat is úgy próbálják írni, hogy kisebb-nagyobb kompromisszumokkal beleférjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest