- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Nem irom, le, de mar tobb ember megjegyezte,hogy nem igazan jott be neki minden teren a 2 gpu (igaz azok egy kartyaban).
Hogy most mennyivel lehet jobb,vagy rosszabb, ha fizikailag van 2 drb kartyad azt nem tudom..Lehet igazad van,es kiprobalom, egy probat meger.
lehet buszken fogom hasznalni, mert en ugynond a presztizs jatekokat szeretem, ahol van azert System Requirements
azokkal meg szerintem mind menni fog a CF 
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
A prémium kártyákért mindig is arányaiban is jóval többet kellett fizetni, mint egy középkategóriás tucatkártyáért....
És amíg csak átnevezgetések meg ár optimalizálás van ebben a szegmensben (685/70) addig nem is nagyon fogod olcsóbban megkapni az 570 szintjét. Amúgy a 6950 olcsóbb nyákos, 1GB-s verziója lehet még szigorúan rövid távon jó alternatíva, ha másért nem, talán picit lenyomja az 570 árát...
Bár amíg az 1GB a standard videómemória mennyiség, addig talán a játékokat is úgy próbálják írni, hogy kisebb-nagyobb kompromisszumokkal beleférjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 TI OC 6GB
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azokkal meg szerintem mind menni fog a CF 
És amíg csak átnevezgetések meg ár optimalizálás van ebben a szegmensben (685/70) addig nem is nagyon fogod olcsóbban megkapni az 570 szintjét. Amúgy a 6950 olcsóbb nyákos, 1GB-s verziója lehet még szigorúan rövid távon jó alternatíva, ha másért nem, talán picit lenyomja az 570 árát...