Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Erdei88
üzenetére
Nekem sose volt ilyenem...
Ez a kép egy fagyás kiséretében jön? Küldj már róla képet...(#17845) DeathAdder: Nálam a 4X-es élsimítás már max, mert fölötte nem látom a különbséget, viszont az erőforrásigény jelentősen nőhet.
Na, közben gyorsan rá is próbáltam, érdekes, 8X-os élsimítással megnéztem egy szivatós jelenetet (a végén a harc azzal a nagy cuccal a reptéren) amit utána a 4X-essel is, és azt vettem észre, hogy az FPS szám gyakorlatilag nem változott, ellenben az addigi tökéletes, játszható, élvezhető dolog megváltozott, és ilyen laggolgatós, nem egyenletes lett, a minimum-FPS 1-2 pillanatra 15 környékére is leesett, majd megint hirtelen 25. Pontosan olyan, mintha 8XMSAA-val már kifogyna az 1GB VRAM. Ezt támasztja alá, hogy Dirt2-ben is szinte csak 2-3 FPS csak a mínusz a 4X-8X MSAA váltásnál 60FPS magasságában....
(Itt jól jön az 5850/70 erős ROP kapacitása)(#17847) DeathAdder: A Warhead-nek nagyobb a gépigénye picivel DX10 maxon. Nekem ilyen megállásaim csak és kizárólag akkor voltak, mikor a játék az automatikus mentéseket csinálta, megállás után egyből jött a szöveg, hogy játék mentve.

(#17851) DeathAdder: I7-nél az alapórajel része a max 1066Mhz-es ram. Afölött tuning.
Az 1950-es ramokhoz pedig nagyon precíz beállítás, az esetek 80%-ban gyilkos feszek, és kivételesen jól tuningolható proci kell. 
-
válasz
Erdei88
üzenetére
epp az elobb irtam le, hogy nekem is ezvolt az egyik Asus 5870-el a problemam (nem vette be az uj drivereket,es ÚN. "szürke halált" kapott a gép) olvastam is erről egyszer egy blogot.Kifejezetten az Asus gyártótól jelentkeztek ezek a problémák a Userek 60/65%-ban asszem.. de azok még Rev1 voltak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple asztali gépek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ez a kép egy fagyás kiséretében jön? Küldj már róla képet...
Na, közben gyorsan rá is próbáltam, érdekes, 8X-os élsimítással megnéztem egy szivatós jelenetet (a végén a harc azzal a nagy cuccal a reptéren) amit utána a 4X-essel is, és azt vettem észre, hogy az FPS szám gyakorlatilag nem változott, ellenben az addigi tökéletes, játszható, élvezhető dolog megváltozott, és ilyen laggolgatós, nem egyenletes lett, a minimum-FPS 1-2 pillanatra 15 környékére is leesett, majd megint hirtelen 25. Pontosan olyan, mintha 8XMSAA-val már kifogyna az 1GB VRAM. Ezt támasztja alá, hogy Dirt2-ben is szinte csak 2-3 FPS csak a mínusz a 4X-8X MSAA váltásnál 60FPS magasságában....
(Itt jól jön az 5850/70 erős ROP kapacitása)
Az 1950-es ramokhoz pedig nagyon precíz beállítás, az esetek 80%-ban gyilkos feszek, és kivételesen jól tuningolható proci kell.