Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko! #17779 üzenetére
Hát, nyár végén halott FT-árfolyammal, állóvíz piaccal nem volt jó ötlet ilyesmit venni, ezért a nagy bukó... Én áprilisban vettem, 1 hónaposan 57K-ért az enyém. Annyiért abszolút megérte, majdnem egy éve használom, már ezidőalatt kitermelte azt a 20k értékvesztését.
A következő 1 év alatt tuti megint bukok rajta 10K-t legalább, de közben én már élvezem a sebességét, tehát nem kidobott pénz ez azért.
A heaven miatt ne aggódj, abszolút irreális az a teszt, és ész nélkül van benne nyomatva a tesszeláció, a való életben épeszű programozó nem csinál ilyen progit.Hacsaknem egy használhatatlan VGA-zabálót akar írni.... Mind1, valahogy el kell adni az NV VGA-it is...
-
DNS_65
senior tag
válasz
Átérzem miről beszélsz tesó
Nekem is ugyanilyen a karim. Én nyár közepén vettem 72k volt - bár én még szerencsés vagyok, mert miután megrendeltem - rá 1 hétre már 83 lett, majd pár nappal később meg 87-88k - de árgarancia rulez
Hozzáteszem, h alaposan körülnéztem akkor és még mindig ez volt a legjobb választás - szerencsétlenségünkre utána mozdult meg a piac a 460-nal, majd 68xx szériával - addig 1 évig kuss volt - és az árak is befagytak
Szal most meg itt dobálják 40ért, és én is elgondolkodtam egy CFX kiépítésén....ugyis most készülök platformot cserélni, akkor olyan lapot veszek - csak akkor kéne egy nagyobb táp is- igy meg már nem éri meg a buli.
Ez a rohadt PC egy nagy lóvétemetőDe hát ez van - mi választottuk, senki sem kényszerít minket....
-
MZsoltee
veterán
válasz
Ez ilyen biznisz, aki beleszáll annak tudnia kell, de tudom, ha tudjuk akkor is fáj, hogy felét éri a kari 6 hónap alatt...
A Cf-et én sem ajánlom, nem próbáltam még, de ahova kell a két GPU-ereje oda sztem már kevés az 1Gb vram,ebben jó a 6900-as széria, helyből ott van a 2GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest