Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Dj Dekko! #16912 üzenetére
mivel 1920ban óhajtom tolni,mind a single-t mind a multit,és lehetőleg nem low grafikán szűrők nélkül akkor szerintem nem mondtam keveset hogy nem lesz elég az 5850
főleg ha neadjisten lesz benne fizika,vagy teljesen dx11 alatt akarok játszani vele,márpedig az a játék megköveteli hogy dx11ben gameljek vele.
3 évig teljesen lekötött a Crysis,Warhead és a Wars,minden telepítéskor,minden win reinstall után fennt volt a Crysis valamelyik része. Nekem favorit.
jelenleg azért van 275öm,mert nincsen olyan game amihez kellene több teljesítmény. Tökéletes kártya volt mind az 5870 és az 5850,de jelenleg nekem sok. Amit most kerestem a VGAkon azt majd beleteszem márciusban egy 580ba vagy egy 595be,vagy 6990be,majd melyiken jobban megy. Utána 2 évig megint nem lesz gondom VGAra. -
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko! #16912 üzenetére
Szerintem nekem az egyetlen darab 5850-em is elég lesz a Crysis 2-höz. Ha nem ultrában, 24X Edge Detect SSAA-val, akkor csak sima High-ban, mezei 4XAA-val...
Legeslegrosszabb esetben, ha ez sem elég, akkor meg olyan szép lesz a játék mediumon, hogy nem fogom sajnálni a super-high hiányát...
Ha pedig nem lesz elég, akkor úgy vélem, nem én szúram el valamit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest