Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Én azért próbálkoznék tuningolatlan procival/rammal/VGA-val is.... Illetve az energiatakarékos funkciók (alaplapiak) kikapcsolásával....
-
Glottis
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Hmm...
Szóval nálad csak grey hiba? Én úgy vettem észre, hogy mindig az utolsó képkocka színvilágában fagy meg a kép.
Ezért a vramra gyanakodtam egy ideig, de ez a szemétláda szintetikus tesztekben sosem hibázik... Furmark, vga memory stress test bármeddig bírja.Annyi, hogy az eyefinityt nem használom, viszont én is próbáltam más komponensekkel, sőt más gépben is, már vga bios csere is volt, de a hiba maradt.
Sapphire már hülyének néz (általuk ajánlott bios update után...) és azt mondja biztos nagyobb táp kell...Neked azért az eyefinity és a tuning elég gyanús, de nekem azok nélkül is csinálja. Na meg a restart után is hanyattesik ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezért a vramra gyanakodtam egy ideig, de ez a szemétláda szintetikus tesztekben sosem hibázik... Furmark, vga memory stress test bármeddig bírja.