- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Semmi köze az elvakultságnak ehhez, a vak is látja hogy sajnos az nv csak a 460-al tud operálni, mert a többi konstrukció sajnos mint látjuk csak a gazdagoknak életképes megoldás, az árat az ujdonság szellemében lőttem be... És pusztán a számok alapján mondtam amit mondtam mert joggal feltételezhetem szerintem hogy ha már a 6770-es olyan adatokkal bír spec szerint mint az 5850- akkor a nagyobb testvérei milyenekkel fognak? Gondolok ez alatt pl olyanra hogy a 6850-es kicsit erősebb lessz a 5870-nél a 6870-es pedig szerintem ebből következőleg a 480-nál... De ne legyen erősebb nála, legyen ugyan olyan erős, a 480 árát nemtudja az nv csökkenteni drasztikusan mert ki*szott drága legyártani szegényt, és veszteséggel nem fgoja gyártani
Ebből következően szerintem még ha annyiért lehet majd kapni a nagy atit mint a 480-at megjelenésekor, akkor is vinni fogják mint a cukrot! És akkor még nem beszéltem a fermi melegedéséről, és arről hogy egy áramtemető! 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ebből következően szerintem még ha annyiért lehet majd kapni a nagy atit mint a 480-at megjelenésekor, akkor is vinni fogják mint a cukrot! És akkor még nem beszéltem a fermi melegedéséről, és arről hogy egy áramtemető!