- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Sárpac
üzenetére
Első dolog, 768MB-os VGA-t venni szvsz 10K-s spórolás mellett venni ostobaság, az 1GB alap, néhol még kevés is.
Második dolog, az 5850 gyönyörűen skálázódik tuningolva, eddig akármit néztem vele, ha 10%-ot húztam a karit, 10%-ot gyorsult, ha 20%-ot húztam a karit, 20%-ot gyorsult. Ez hol rossz skálázódás? Meglesném azt a GTX-et, ami ezt felülmúlja.
(Természetesen ha 10%-os tuningot írok, akkor az 10% GPU és 10% memória tuning, a 20%-osnál szintén, nem tököltem vele, melyik progiban milyen beállításon melyik a limit.....)
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb 5850 lazán bír olyan 850/1100-as órajelet a gyári 725/1000-en felül, az enyém pl. 930/1200-on stabil, 1,14V-on, ami azért elég derék OC....
(Mondjuk furmarkot nem engednék rá, és hangos is lenne, úgy 850/1200 alapfeszen a "limit"...
)
Ja, és mindezt a 24/7 beállításomon teszteltem, ami ugye 3675Mhz proci, 1400@CL7 ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Természetesen ha 10%-os tuningot írok, akkor az 10% GPU és 10% memória tuning, a 20%-osnál szintén, nem tököltem vele, melyik progiban milyen beállításon melyik a limit.....)
(Mondjuk furmarkot nem engednék rá, és hangos is lenne, úgy 850/1200 alapfeszen a "limit"...
)