Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz Daffni2 #13909 üzenetére

Végül is az itt a gond mivel nem csak 3D teszteket futtatok és játszok hanem pl:sokat filmezek,netezek a rá töltött időm 60-70%-ban,a harmada megy csak játékokra szerintem számít az,hogy a kari az órajeleket visszavegye amit megadtak neki mint alap.Mivel ha nem veszi vissza akkor a Mem Clock a tuning hatására nem fog vissza állni a normál értékre 300MHZ re hanem azon az órajelen fog menni amit megadtál pl:1300MHZ.Sokat számít ha nem 55-60C fokon üzemelnek a V ramok hanem az eredeti 300MHZ es értéknek köszönhetően csak 40-45C fokon .Sajnos ez egy kicsit másképp működik a megszokottól ezért sokan beleértve engem is nem tudtam mi az istenért nem akart a kari 50C foknál lejeb adni mert 25%-os venti szabályzással is max csak 34-38C fokot értem el az alap értéknek köszönhetően a V ram persze egy 10C fokkal melegebb olyan 40-45C fokon üzemel,de a gpu nem lépi át a 40C fokot.A profil szép és jó,de nem tudom miért kellet ezt túlbonyolítaniuk mivel én meglátásom szerint ha van egy minimum és a maximumot szeretném szabályozni akkor miért változtat az alapokon mivel a két dolog ellentétese egymásnak,ezzel indult természetesen.Ezek az értékek 20-22C fokos szobában készültek,de 30-32C fokos szobában szépen meg ugorhat akár egy 10C fokkal is a GPU és a V ram.Szerintem ha a minimummal minél kíméletesebbek leszünk annál tovább fog üzemelni a kártya maximumon ezáltal nő a kari élet tartalma. :)

Új hozzászólás Aktív témák