- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Gerisz
üzenetére
Köszi .Amúgy az ilyen hibás terméket cserélik emiatt?Annyira nem zavaró mer eddig 2x halottam max 2-3percig.Végül is mi lehet a fő okozója az tudod, mert az tudom hogy a tekercsek körül van a cinkos,de ez esetleg nem káros a karira nézve hosszútávon mert akkor megvan a kékhaláljaimra a probléma.
Ha Zámbó Jimmy koncertet adna a kari biztos én fizetnék,hogy elvigyék

-
04ahgy
nagyúr
válasz
Gerisz
üzenetére
Pontosan. Alulszűrt VRM-ek. Ennyit a szilárdelektrolitos kondi mániáról. Lehet, hogy a hőt jobban bírja, de a dinamikus paraméterei nincsenek olyan jók, mint a "hagyományos" low-ESR elkóknak. Szűretlenség a táp 12V-os ágán, és olyan szépen lebegteti az übercsili VRM a +12V-ot hangfrekin, hogy öröm nézni. Hallgatni.
Ha pár kondival többet rakna a gyártó, valamint szűrőtekercseket sem spórolnának le (nem csak VGA, hanm táp oldalról sem), akkor jócskán mérséklődne a sípolás.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha Zámbó Jimmy koncertet adna a kari biztos én fizetnék,hogy elvigyék