Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Szia.Nekem is szokott nagyon ritkán csinálni ilyen sípolásokat nagyon válogat inkább játékoknál csinálja ezt.Tuti teszt,ha gondoljátok próbálja ki más is.Akinek meg van a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nevű játék elindítod aztán a menüben már ezerrel sípol a vga érdekes mikor a játék elindul akkor abbahagyja a sípolást kerregést a lényeg hogy a menüben legyél tuti kapsz egy ingyen koncertjegyet
.Akár milyen Ati kártyám volt tuti nótára kelt nem azért mert hude jó a game
Másik táppal is próbáltam úgyhogy 1000% a kari koncertezik.Tény,hogy lehet más is esetleg az a jele ha a táp csinálja hogy száradnak a kondik gondolom nem mai darab,vagy akkor ha nagyon csúcson járatod a tápot vagyis majdnem 100%ban ki használod, ha nem akkor mindenféleképpen a kari lehetséges a fő zajhatás okozója.
Végül is annyira nekem nem zavaró mert a 10db 12-14cm-es ventik lenyomják a kari sípolós hangját + az DTS 5.1 házimozi hangfalszett kakaón egy kis szomszéd üvöltésével megspékelve tuti gyógyír
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE 1080 Ti Turbo 11G - HIBÁS
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest