Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz 0805 #13619 üzenetére

Szia.Nekem is szokott nagyon ritkán csinálni ilyen sípolásokat nagyon válogat inkább játékoknál csinálja ezt.Tuti teszt,ha gondoljátok próbálja ki más is.Akinek meg van a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nevű játék elindítod aztán a menüben már ezerrel sípol a vga érdekes mikor a játék elindul akkor abbahagyja a sípolást kerregést a lényeg hogy a menüben legyél tuti kapsz egy ingyen koncertjegyet :DDD .Akár milyen Ati kártyám volt tuti nótára kelt nem azért mert hude jó a game :DDD Másik táppal is próbáltam úgyhogy 1000% a kari koncertezik.Tény,hogy lehet más is esetleg az a jele ha a táp csinálja hogy száradnak a kondik gondolom nem mai darab,vagy akkor ha nagyon csúcson járatod a tápot vagyis majdnem 100%ban ki használod, ha nem akkor mindenféleképpen a kari lehetséges a fő zajhatás okozója. :K Végül is annyira nekem nem zavaró mert a 10db 12-14cm-es ventik lenyomják a kari sípolós hangját + az DTS 5.1 házimozi hangfalszett kakaón egy kis szomszéd üvöltésével megspékelve tuti gyógyír :)) :)

Új hozzászólás Aktív témák