- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Gerisz #13246 üzenetére
Szóval, ref órajelen és feszültségen is 60 körül mászkál terhelve, mint gyári hűtővel is. Ha feltolom alapfeszen 1100 köré (már nem tudom pontosan meddig megy, nem sokat kínoztam, és nem tegnap), már akkor is 80 köré mászik a hőfok, és ha finoman emelem a feszt (még nem is 1,21-ig), hogy 1200, 1300 köré menjek, akkor Furmark alatt már 100 fok fölött méri a VRM-et, és játék alatt is foghatatlanul forró a nyák a VRM-ek vonalában. (A GPU háta mögött nem, afelett rendesen folyik a víz, és jól dolgozik az MX2 paszta...) Addig nem erőltettem, de ha hűlne, és odakenném neki a feszt, ez is könnyen elmehetne még 1300 fölé. (Ha beállítnék neki egy aktív radit egy nagy pumpával, de annyit nem ér).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest