- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Monitorkalibráló eszközök
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi
üzenetére
Igen tudom még tavaly amikor kevesebbet fórumozgattam (ez van nem volt itthon net
mire rászántam magam hogy jó akkor legyen a UPC) katt777 kolléga a 4850/70 es topicban halálra szidta a Sapphire-t hogy mekkora ilyen meg amolyan. Nekem meg akkor az volt a negyedik Sapphire kártyám. És nem volt vele gondom. Ja és amikor rendeltem az 5850-et akkor raktáron csak Asus volt. Mondta az eladó hogy vegyem azt még árban is kb u.a. lett volna mint a Sapphire meg ugye 3 év gar az Asus-ra. Én meg kivártam a Sapphire-t igaz tovább jött a gond mert referenciát akartam erre a Toxic-ot tudták hamarabb hozni. Így lett ez az ötödik Sapphire.Az ssd-vel kapcsolatban a PcGuru-sok csináltak egy tesztet és igencsak jónak tartották. Ami hátrányt láttak az ugye a korlátozott újraírási lehetőség, meg az hogy lassabb az írás mint az olvasás. Így az lett a végső vélemény hogy rendszer "lemeznek" tökéletes mert nagyon gyors, gyorsan bebootol, És erre a célra egy kisebb tökéletes aminek nem is olyan horribilis az ára. Másra ott a jó öreg Winchester
. -
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
nah itt vagyok: 49s amíg bejön az asztal...utána még ~25mp, míg bejött a Mozilla, xfire, msn, rockstar g. social club, gadgetek... üres fekete képernyő nem igazán volt
nincs tuningolva a ram?
ez 10.5b, de nem tartott tovább 10.4el sem... 
Giot: visszatérve a témára, ugyanez a haver mondta, hogy az ssd felesleges hülyeség, alig gyorsabb, mint egy f1es samsung stb., mások azt mondják, hogy k*rva jó az ssd, gyorsabb sokkal stb....egy saját, vagy mástól hallott egyszeri tapasztalat alapján formálnak véleményt, amit nem félnek hangoztatni...valószínűleg ő még a régi jmicron (vagy milyen?) vezérlős ssd-t próbálta, abból sem valami márkásat és nem úgy, ahogy az SSD topikban írták, hogy célszerű

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mire rászántam magam hogy jó akkor legyen a UPC) katt777 kolléga a 4850/70 es topicban halálra szidta a Sapphire-t hogy mekkora ilyen meg amolyan. Nekem meg akkor az volt a negyedik Sapphire kártyám. És nem volt vele gondom. Ja és amikor rendeltem az 5850-et akkor raktáron csak Asus volt. Mondta az eladó hogy vegyem azt még árban is kb u.a. lett volna mint a Sapphire meg ugye 3 év gar az Asus-ra. Én meg kivártam a Sapphire-t igaz tovább jött a gond mert referenciát akartam erre a Toxic-ot tudták hamarabb hozni. Így lett ez az ötödik Sapphire.
.
nincs tuningolva a ram?