- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
TeeBee73 #20648 üzenetére
& rostiron : Felesleges az ATT! Minek? Catalyst Overdrive, nem akarja megfeszelni. Alapfeszes tuninghoz tökéletes az Overdrive. Mindent tud amit kell. És nem kell feleslegesen progit telepíteni.
Az órejelek teszteléséhez meg Furmark vagy Msi Kombustor.
10-15% túlhajtással kezdj. Onnan lehet felfele lépkedni. A memók 1250Mhz-ig még stabilak szoktak lenni. -
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #20633 üzenetére
Magánéletbe nincs beleszólásom!!
(#20634) CHIPman: Táp miatt a kérdés? Hát nem tudom a 350W nekem kevésnek tűnik de majd úgyis mutatja ha valóban kevés.
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #20631 üzenetére
..........kibírtad hogy nem tetted fel?
-
Giot
addikt
válasz
cellpeti #20594 üzenetére
Alapbeállításon, automatán van. Így hőmérsékletfüggő a ventilátor fordulat.
Tuningtól függő mennyire kell felcsavarni a fordulatot, automatán is hagyhatod de egy bizonyos szintű tuning felett már kevés. Szóval hogy biztos legyél a dologban inkább lődd be 70%-ra így ki lehet zárni a túlmelegedésből fakadó hibát.
Sajnos 5830-hoz nem tudok neked körülbelüli órajelet mondani kb mennyit kellene bírnia a GPU-nak, mert 5850 karikban vagyok otthon. De azért 10-15% tuningal lehet indítani alapból és onnan szépen lépkedni felfele. A memók vége 1200-1250 között szokott lenni.
Alapból benchmark-okkal érdemes indítani. Pld 3dMark, Stalker ha ezek rendben lefutnak hiba nélkül (kockásodás, csíkozódás esetleg fagyás) akkor lehet egy kis stresszteszt pld Furmark.
Általában ezek elegek szoktak lenni. -
Giot
addikt
válasz
chabeee #20578 üzenetére
Ugyanaz mint a referencia felépítés, csak valószínűleg válogatott GPU-k csücsülnek rajta. (Persze az sem kizárt hogy utólag a komplett VGA-t tesztelik és akkor kerülnek ki a Black Edition verziók) Mivel amennyi XFX BE 5850-el találkoztam, vagy tesztben láttam az mind kiemelkedően jól ment!
(#20573) Sandrew: 6950-mod70 és el van felejtve a GTX480. Feltéve persze ha találsz még moddolható 6950-et.
-
Giot
addikt
válasz
cellpeti #20543 üzenetére
Így van ha alapfeszen megy a tuning nagy baj nem lehet. Max kifagy restart és mehet újra a próbálkozás.
Azt azért érdemes hozzátenni én jártam úgy, hogy, Furmark 20 percig beton stabilan ment majd 20 perc után nyomott a gép egy restart-ot, nem jött kocka vagy nem is csíkozott, simán restart, mondom ez mitől lehet??
Aztán még fentebb toltam a ventiket (hajszárítóeffekt) és gond nélkül ment egy órát:
[link]Véleményem szerint annyi történt hogy túlmelegedett a VRM és restartolt a kártya minden előzetes hiba nélkül.
Erre azért oda kell figyelni, mert pld ha stabilnak tűnik a cucc, és elkezd a delikvens játszani, majd 20 perc után restartol a gép igencsak sűrű pislogásba kezd az ember.(#20545) Sandrew: Jó reggelt! Látom nem csak én lépek be indulás előtt.
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #20517 üzenetére
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #20492 üzenetére
Az a Zalmi hűtő az egyik legjobb a piacon.
Amikor ffodi meg Sárpac tesztjei jöttek elég sokat forgolódtam itt a topikban, és csak pozitív megnyilvánulás jött a részükről. Amúgy ffodi a moddolt 6950-ére is azt használja teljes megelégedettséggel. Egy pár hónappal ezelőtt beszéltem vele róla.
Az AC hűtőivel az a gond hogy kicsi légszállítású ventikkel szerelik őket, emiatt általában elhasalnak a VRM hűtésén.
Kíváncsi leszek a te véleményedre.(#20507) Sandrew: Ahogy előttem is írták ha mindenképp változtatni akarsz akkor GTX 570 vagy HD 6950 mod-70 és el van intézve.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #20428 üzenetére
Régebben én is használtam a D.S.-t de nem okozott semmi gondot.
Ma meg csak akkor használom ha valami gond volt az előző driver-rel.
Amúgy meg elindítom a telepítést és simán cseréli, a driver-t, nem csinálok semmi hókusz-pókuszt ha nincs gond. -
Giot
addikt
válasz
Vigneau #20338 üzenetére
Az összes Rev2-es Sapphire egyforma PCB-re épül. Ideértve a Toxic, Vapor-X kártyákat is.
Csak az alkatrészek változnak.
De ez az új Xtreme változat a 6850 NYÁK-jára épül. Logikus hiszen nincs túl nagy eltrérés a GPU-k között.
Meg amúgy is spórolósak Sapphire-ék, de csak annyira hogy nem menjen a minőség, felhasználhatóság rovására.Jól tudom hogy ilyen VRM hűtés van a te VGA-don is?
(#20337) DroiDMester: Tudtommal a rev2-es Sapphire 58XX VGA-kon ilyen VRM hűtés található:
Ez beférne az AC és a Zalmi alá is.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #20330 üzenetére
A Zalman VF3000A hűtésének nagyobb légszállítású ventilátorjai vannak. Ebben az esetben lehetséges hogy megbirkózna a VRM.ek hűtésével is, feltéve hogy annak aláférne e?
Tudnátok mutatni képet az Xtreme VRM hűtőbordájáról? -
Giot
addikt
válasz
Sandrew #20322 üzenetére
A VRM hűtésre ügyelj. Nem túl nagy a légszállítása a TTPro ventilátorjainak, emiatt nem igazán alkalmas a gyors légcserére. Ráadásul a bordák amiket adnak hozzá hajlamosak lepotyogni.
Más részével nem lesz gondod.
Magánvéleményem hogy az 5850 azért egy Zalman VF3000A vagy egy Accelero XTREME Plus-t megérdemel. Arról viszont nincs információm hogy ez az Xtreme 5850 milyen PCB-vel rendelkezik. A Sapphire 58XX rev2-es VGA-i egyforma NYÁK-kal érkeztek [link] arra felment az AC Xtreme Plus. De ezt nem állíthatom biztosra ennél a kártyánál.(#20321) sephi: Jól hangzik, majd csinálj képeket kíváncsi vagyok.
(#20323) Találtgyerek: Részemről abszolút ajánlott a Sapphire 5éve tőlük vásárolom a VGA-im. Egyikkel sem volt gondom. [link]
-
Giot
addikt
válasz
F e Z o #20318 üzenetére
Nincs gond a hűtőcserével csak nem mind1 milyet tesz rá a delikvens.
Szépen fel lett polírozva blokk. Vrm/Vram hűtést hogy oldod meg?Sokáig ezzel a hűtéssel szemeztem: [link]
De alig játszok, ráadásul nem érzem úgy hogy kellene az a +100Mhz ami még az 5850 Toxic-ban van, úgyhogy marad a Vapor. 850/1200-al ez is megbirkózik.(#20317) Találtgyerek: És melyik gyártótól fog érkezni?
-
Giot
addikt
válasz
Találtgyerek #20308 üzenetére
A referencia VGA-kal nincs gond. Tulajdon képen mind1 hogy milyen márkát választasz ha referenciáról van szó, ugyanazt kapod.
Kivétel a garancia, Sapphire 2 évet. Asus, Giga, 3 évet ad.
Többit nem tudom.(#20313) Sandrew: Gondolod véletlenül van az a hűtő rajta az 5850-en? Nem pedig a 4850 kis szélkergetője? Addig tesztelgetsz míg megsül a jó kis 5850-ed.
-
Giot
addikt
Csak hogy én is beszálljak egy 3dMark11 pontszámmal:
[link] -
Giot
addikt
válasz
madgie #20123 üzenetére
Rendelkezik néhány érdekes anomáliával a Catalyst (de ez már tradíció) !
Anno mikor megvettem kellett egy pár hónap mire hibátlan drivert telepíthettem a VGA-mhoz.
Aztán egészen odáig nem volt gondom a Katákkal amíg meg nem jelent a 68XX széria. Persze ha a tuningolós órajel vissza nem vevős featur-t nem vesszük hibának. Onnantól megint jöttek a hülyeségek.
Ez már csak ilyen......... -
Giot
addikt
Látom megmozgatta a topikot az 58XX Xtreme.
Pár nap hogy nem jártam erre, és összegyűlt egy pár száz Hsz! -
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #19523 üzenetére
A Toxic tesztje: [link]
A 950/1200 eddig minden benchmark-ban játékban stabilnak bizonyult. A hűtés viszont kevés hozzá. Illetve elég, ha 80%-on használom kordában tudja tartani. Csakhogy ezen a fordulaton már nem nevezném halknak.
A Toxic és Vapor-X közötti különbség csak a gyári órajelekben van. Megegyezik a PCB és a hűtés is. Meg annyi hogy a Toxic VGA-kban több a tartalék. Amit én a válogatott GPU-ra vezetek vissza, de mint jeleztem is ez csak az én teóriám.
Egyébként a Vapor-X a hűtést jelöli, a Toxic meg a Sapphire OC VGA termékcsaládja.
Szépet ment a kis 5770.(#19522) devast: Így van ahogy írod. A "Xtreme" az árában extrém nem pedig különleges OC verzió kiadást jelöl.
(#19524) echterion: Jó tudni hogy mennyit bír egy VGA még ha nem is mindig azon az órajelen használod.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #19519 üzenetére
"Ezelőtt egy Twin F II. MSi 5850.em volt hát az valami eszement sz@r volt tuningba is"
Mert a GPU-n van a hangsúly, ha egy jobban sikerült példány van a VGA-n kissebb fesszel is stabilan tud menni.
Vagyis hiába a komoly PCB, magasabb fesz ha a GPU gatya. Úgy jár vele az ember ahogy te is.
A tuning lényege a válogatott GPU lenne. De ezt a legtöbb gyártó nem tudja megtenni.
Érdekes dolog ez pld azt figyeltem meg hogy a Toxic VGA-k a Sapphire-tól, az első példányok mindig nagyon jól mennek. Legalábbis a 4850, és az 5850 esetében ez így volt.
Aztán ahogy telik az idő egyre átlagosabb az ominózus VGA-k tuningtartaléka.
Erre példa az én esetem is. Az elsők között vettem Magyarországon Toxic-ot. Megy is mint a bolond, nem akarták elhinni a fórumon hogy alapfeszen ennyit ketyeg.
Aztán egyre több mindenki vett ilyen kártyát, és jöttek a csalódott hangok hogy neki nem megy "csak" 875 Mhz-ig stabilan.
És hogy tudja ezt az ember megmagyarázni? Csak úgy hogy azt feltételezi az első Toxic-oknál nagyobb odafigyeléssel voltak/vannak a GPU-k szortírozásánál.
Mindez csak teória, de próbáltam valami ésszerű magyarázatot találni.Még annyit hogy szeretek én is mindent a maxra toszigálni. De az 5850 nem gyenge kártya és úgy gondolom nem kell "szétfeszelve" szénné hajtani ahhoz hogy a játékok élvezhetően/ kifogástalan módon fussanak rajta.
Jah és gyárilag nagyobb feszen mennek az 5870 VGA-k, ez lehet egy támpont hogy mennyit viselnek el stabilan 24/7 a GPU-k. De szerintem efelé nem érdemes menni.
No offense egyébként te tudod.(#19520) echterion: Az 5850 VGA-k általában szokták hozni az 5870 órajeleit alapfeszen. 725Mhz vs 850Mhz ennyi mhz azért már elég szép tartalék egy VGA-ban, és látható gyorsulást is hoz.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #19505 üzenetére
Ha kevés egy kártya ne a feszemelés oldja meg a gondot. Vegyen a delikvens komolyabb VGA-t.
Ha meg mindenképpen fesz akkor meg kell nézni hogy a gyárilag magasabb fesszel érkező kártyák esetében mennyit kap. És max annyit adni neki ingame.
De igaz ez szubjektív részemről.(#19483) kisza25: Én is szeretek nyakára taposni megnézni mennyi a vége. [link]
De csak okosan!Aki dilemmázik, a 30 és az 50 között.
A 30 általában magasabb fesszel érkezik. Legalábbis a Sapphire eddig megjelent 5830-nál így csinálta. Ennek egyenes következménye hogy jobban mennek tuningban mint az 50.
Viszont magasabb a fogyasztása, és mivel lényegesen kevesebb aktív egység van benne a teljesítménye sem igazán korrekt. Legalábbis az 50-hez képest. [link]
Az 5850-ek is jól mennek tuningban. Viszont kevesebbet esznek, és jobban teljesítenek.
A tuning igazán ezért lehet érdekes: [link]
Részemről az 5850 az ajánlott! -
Giot
addikt
Visszaolvastam kicsit a topikban. Látom mindenki rákattant, az 5850 Xtreme-re.
DE minek akarjátok megfeszelni?? Elég jól mennek alapon is az 5850-ek, (850/1200-at általában szokták tudni) legnagyobb részt úgyis a GPU-tól függ mennyi a tartalék, nagy fesszel meg szinte bármelyik meglépi az 1Ghz-et.
Nekem az a véleményem, hogy toljátok ki alapfesszel, meddig megy el, onnan visszaveszitek 10Mhz-el és mehet ingame is.
Nem kell azért szétfeszelni szerencsétlen kártyát. -
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Ger_man #19401 üzenetére
Ezt úgy írod mintha ez lenne a világon a legelterjedtebb felbontása.
Nálam, is egy 3.4 Ghz-en ketyegő PhenomII szolgálja ki az 5850-ent. Viszont FullHD felbontáson dolgozik a VGA. Így nincs vele gondom.
Nálad már lehet, használj magas részletességet a játékoknál, így kevesebb teher a CPU-n.
Szerk: Így kisebb lehetősége van a procclimitnek. -
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #19353 üzenetére
Nem hiszem hogy, lesz belőle -full- verzió!
-
Giot
addikt
válasz
h.adam.92 #19349 üzenetére
Nálam az új M.F játszott a GPU kihasználtsággal! Kilőttem a hardveres gyorsítást és azóta csak 1x jött elő.
(#19351) GAbre: Az utóbbi az valós, az előbbi csak egy 3D-s design.
A GTAIV és a Radeonok nem barátok. Bár állítólag sok patch kijött a GTA-hoz, amikkel már jól játszható.
Ha más játék lenne a kérdésben azt mondanám hogy nem gond neki az 1680p de a GTA más világ. -
Giot
addikt
válasz
barack1997 #19291 üzenetére
Akkor megoldódott!
És nem volt hibás a diagnózis hogy valami tápgond. -
Giot
addikt
válasz
barack1997 #19282 üzenetére
Nos nálam voltak gondok áramügyben.
Pld egy pillanatra elment az áram és hasonlók, ez meg tudja bolondítani a gépet, az ingadozó fesz pedig különösen. Saját tapasztalat hogy olyan is előferdült nálam, amikor egy pillanatra elment az áram hogy teljesen offra vágta a gépem. Hiába próbáltam bekapcsolni csak a ventik pörögtek fel. Sokat nyűgösködtem vele mire fel tudtam éleszteni.
A vége pedig az lett, hogy, ki kellett vennem az elemet a gépből. Nem vicc még az sem volt elég neki hogy reseteltem a BIOS-t
NA de azóta sincs vele gondom.Egyébként meg elsősorban azt kell kideríteni hogy konkrétan a B.O.-al játssza ezt vagy egyébként is meghülyül. Ezt egyszerű kideríteni. Terheld meg a gépet. Valamilyen nagy étvágyú benchmark-al. Többször is. Ha ez nem reprodukálja a hibát, akkor a hardveres gondot 90%-ban ki lehet zárni. Két lehetőség maradt, az egyik a B.O. meghülyíti a géped. LOL micsoda szakmai magyarázat, vagyis szoftveres a gond. A másik csak akkor sikerült kifognod komoly áramingadozást, amikor a fentebb említett játékkal játszottál.
Ennyit tudok mondani de lehet másnak más a tapasztalata.
-
Giot
addikt
válasz
F e Z o #19279 üzenetére
10.9 nekem az a legutóbbi ami tökéletes volt, azóta voltak nyűgjeim. Mióta megjelent a 6XXX széria láthatóan azt tartják szemelőt driver írásnál.
A táppal kapcsolatban meg ha ingadozó a fesz az is tud ilyen érdekes dolgokat művelni. Persze egy Corsair-nél ilyen szinte kizárt. -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #19277 üzenetére
Igen, valóban de ha ingadozó a fesz az nem úgy jelentkezik hogy kikapcsol a gép.
Az más kérdés hogy az általa említett cx-nek simán elégnek kell lennie.barack1997: Csak a Black Ops-al játsza ezt a dolgot?
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #19273 üzenetére
Milyen tápod van?
-
Giot
addikt
válasz
ingalls #19254 üzenetére
Saját tapasztalatom az hogy a legutóbbi driver ami tökéletesen passzolt a VGA-hoz, az a 10.9 . Azóta vannak érdekességek (itt ott bugos SC2, laggoló Dirt2 bár az előbb említett játékban megoldotta egy frissebb driver) mióta a 68XX sorozat megjelent, látszik hogy nem az 58XX sorozata fő csapásirány.
-
Giot
addikt
válasz
DroiDMester #19245 üzenetére
Kösz! Lehet rászánom magam.
-
Giot
addikt
Nahát ez érdekes!!!
Megint 100% dolgozik a GPU, miközben nincs alkalmazás ami használná!
Pedig a Mozillában is deaktiváltam a hadveres gyorsítást.
Lehet felteszem az új Catalyst-ot. Csak nem igazán pozitív a hozzáállásom az új driverhez előző Cata is rontott a teljesítményen, pld a Dirt2 elkezdett laggolni.
Valaknek valami tapasztalat a 11.3-as Catalystal? -
Giot
addikt
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #19215 üzenetére
Érdekes ha elindítok egy videót pld a youtube-on akkor visszaáll normálra, a GPU használat.
-
Giot
addikt
Most nézem hogy mostanában nekem is bejátsza a 99% GPU usage, témát!!! Miközben nincs olyan alkalmazás megnyitva, ami használná a VGA-t.
-
Giot
addikt
Próbáld meg hogy csak a ramokat veszed vissza 1200Mhz-re, ha ez nem segít akkor utána a GPU-t. Ha utóbbi igen akkor megvan melyik a ludas.
Úgy emlékszem a ramok túlhúzása csíkozódással jár míg, a GPU túlhajtásra kikockásodik, a kép. Kis apró négyzetek jelennek meg.
Az meg hogy miután szétesett a kép kis frekin is hibázik a VGA nem újdonság. Nálam az 5850 Toxic os ilyet játszott. De egy restart segít.
Elsőre én is azt hittem vége a cuccnak. -
Giot
addikt
Kange nem értelek!! Írtad hogy a Toxic hibátlanul ment előtte egy fél évig. Majd mikor megvolt a csere utána jöttek elő a gondok!
Nem gondolod hogy esetleg a konfiguráció más részével is gond lehet??
Másrészt már kérdeztem hogy lett e teljes oprendszer csere az újítások után, vagy legalább teljes driver clean, esetleg beragadt valami a registry-ben.
Vagy a legegyszerűbb ki kellene próbálni egy másik gépben, esetleg ismerősnél minden ok vele? Pár napig tesztelje. -
Giot
addikt
Mert nem elég csak újratenni hiszen a registryben megmarad a bejegyzés. Ezért teljes leirtás esetleg your uninstallerrel majd driver sweeper.
De a fentebb leírtak csak saját felelősségre!! Volt akinél bekavart a YU.
Amúgy gondolom volt win csere mikor a gép átépítés megtörtént? -
Giot
addikt
Beszéltem ffodi kollégával az ominózus Zalman ügyében. A következőket válaszolta:
"A vrm bordán kellett alakítani kicsit, illetve kellet 1db + ramborda, és még 1 borda az egyik fesszabályzóra, ami kicsit eleső helyen van. Simán megbirkózik a hűtő a 6950@6970-el is
Itt egy kép, rajta van, hol-mit kellett "alakítani" [link]"Enjoy!
-
Giot
addikt
A Zalman vf3000A VRM hűtőbordája típusspecifikus. [link]. Emiatt ha gyári állapotában hagyod nem tudod feltenni a 6950 VRM-jeire. Az egyik fórumtársnak volt ilyen Zalmija anno 5870-en. Onnan váltott 6950-re, elmondása alapján simán feltehető a hűtő rá. Csak hozzá kellett "alakítani" a VRM bordát.
(#19023) zolisx4: Sárpac kollégának anno 5870-en volt. Itt olvashatod a véleményét a fogyasztói véleményeknél: [link]
-
Giot
addikt
válasz
zolisx4 #19013 üzenetére
Egész pontosan az 5830 esetében nem készített referencia ajánlást az AMD így a gyártók maguk dönthették el milyen PCB-t készítenek hozzá. A Sapphire a szokásos rev2-es PCB-jét használja. Ezt alkalmazza minden nonref 58XX VGA-jánál. az 5830-tól az 5870-ig.
VGA-nként az alkatrészek azok amik eltérők. Ez az alábbi képeken is jól látható.Sapphire 5830 PCB: [link]
5850 Toxic: [link]
5870 Toxic: [link](#19014) icecave: Kép alapján teljesen referencia felépítés. Az pedig jó!! Hangjáról nem igazán tudok nyilatkozni nekem nem ref van. De úgy tudom nem túl hangos terhelés alatt sem.
-
Giot
addikt
válasz
EneMy84 #19003 üzenetére
Olvasd át ezt a cikket: [link]
Mindhárom kártya a Cypress chipre épül, úgy érik el a különbséget hogy bizonyos tömböket, egységeket, letiltanak a chip-ből, és hogy ne lehessen feloldani lézerrel levágják. Az 5870 a teljes chip, a többi csonkolt.
Az 5870 1600 shader processzort tartalmaz, 32ROP vagyis 8 blokkot,
az 5850 1440 db sp és ugyancsak 32 ROP,
míg az 5830 "csak" 1120 sp vel rendelkezik és 16ROP azaz 4 blokk.
A legnagyobb csonkolás az 5830-on van. Ezt ők is tudják kompenzálás képen emelték meg az órajeleket.
De ez kevés a két tesóhoz mérten, a lényegesen kevesebb számolóegység miatt, ráadásul a fogyasztása is elég magas.
Ezért nem igazán ajánlott. -
Giot
addikt
LOL a gyári hűtőt használod 940/1200-ra??
ÉS mindezt ingame is?
(#18982) Gerisz: Már kérdeztem Merlinnél hogy kb mire lehet számítani mennyi lesz az ára? De még kb-i értéket sem tudott mondani!
Akkor, de most itt van egy kis infó Peterről: [link]
Khm 54Eur. Át sem merem számolni! Mindez venti nélkül. -
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #18971 üzenetére
Igen erről én is tudok ffodi kollégával beszélgettünk a Zalmi-ról, és ő is említette hogy feltette a 6950-re. Egyébként ő (is) elégedett hangnemben beszélt róla akkor is amikor még az 5870-et hűtötte a VF3000A, és most is dicsérte a 6950 esetében.
-
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #18967 üzenetére
Nem még nem! Ráadásul az erre szánt keret is megcsappant kicsit, így szoktam járni ha nem cselekszem még melegében.
Gondolom neked már rendelés alatt. Esetleg felszerelve?(#18968) Pepomen: Gondolom ez a GPU score. Jó lenne ha lőnél egy képet, esetleg a beállításokkal is tisztában lennénk.
(#18969) Nagynozi: Igen valszeg driver hiba, a 2011-es driverektől én sem vagyok elájulva, érdekes anomáliákat hozott!
Pld Dirt2-ben szaggatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Suzuki topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Last Epoch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest