- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
guest
veterán
A szemét nagykerek! Nem hajlandóak cserélni memória modulokat, amiket még tavaj vettem, mert akkor a 2db 128 MB DDR modult 9000 Ft-ért vettem, most meg kerül 18000-ba. Azt mondják, hogy vissza fizetik az akkori árát, vagy megtartom. Hát nem szemét dolog? Bezzeg ha vissza veszik, a modult saját maguknak kicseréltetik az importőrrel, így nyernek 9000 Ft. Tr.g.r.k
-
r-win
csendes tag
Kicserélik e boltban a memóriát ha ilyen gondja van? Ti melyik boltban vettétek?
-
guest
veterán
ismerösnek is hasonló gondja volt memcsere és minden tökéletesen ment.
-
guest
veterán
Nekem is pont ilyen gondom volt, a RAM az oka, próbáld a bioszban kikapcsolni a sebesség növelő dolgokat, és ajánlatos kipróbálni másik modullal.
-
Sanyo
senior tag
Nalam ugyanilyen tunetekre a procinak es a ddr ramnak kellett egy kis plusz feszejt adni, azota napokig megy a gep problema nelkul. (Abit KG7-RAID, 1500+ XP @1400MHz)
-
Den
veterán
Ezt nekem (epox 8kha+, athlonxp 1600+), akkor kezdte csinálni, mikor bios-ban túl ''agresszívra'' álítottam a memória kezelést, konkrétan normálról turbóra. Először nem tudtam mi van, aztán rájöttem hogy az új beálítások óta csinálja, visszavettem a mem. kezelést normálra, és egycsapásra megszűnt a probléma.
-
andorpapa
őstag
Lehet.
De az is lehet, hogy RAM-mal van a gebasz. Havernak is ez volt a baja. Aztán tett bele új modult, és máris elmúltak a problémák. Bár a feszültségemelés is jó ötlet, könnyen elképzelhető, hogy ''éhes'' a picike! -
r-win
csendes tag
Megpróbáltam a proci feszültségét nagyobbra állítani 1.75 ről 1.8 ra. Eddig még megy, még nem fagyott se ujraindult! Lehet hogy megjavult?
-
r-win
csendes tag
300 W os tápom van de az biztos hogy nem rosz mert egy hónapos! Amúgy köszi!
-
r-win
csendes tag
Lehet hogy nekem is a proci feszültségét feljebb kéne vinni?
-
r-win
csendes tag
Az a problémám hogy néha ha bármit csinálok pl: netezek fogja magát és ujraindul az egész gép mintha áramszünet lett volna. Semmi kérdés vagy ilyesmi csak ujraindul. Ha tud valaki segíteni várom javaslatát!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest