Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
Aktív témák
-
guest
veterán
A szemét nagykerek! Nem hajlandóak cserélni memória modulokat, amiket még tavaj vettem, mert akkor a 2db 128 MB DDR modult 9000 Ft-ért vettem, most meg kerül 18000-ba. Azt mondják, hogy vissza fizetik az akkori árát, vagy megtartom. Hát nem szemét dolog? Bezzeg ha vissza veszik, a modult saját maguknak kicseréltetik az importőrrel, így nyernek 9000 Ft. Tr.g.r.k
-
r-win
csendes tag
Kicserélik e boltban a memóriát ha ilyen gondja van? Ti melyik boltban vettétek?
-
guest
veterán
ismerösnek is hasonló gondja volt memcsere és minden tökéletesen ment.
-
guest
veterán
Nekem is pont ilyen gondom volt, a RAM az oka, próbáld a bioszban kikapcsolni a sebesség növelő dolgokat, és ajánlatos kipróbálni másik modullal.
-
Sanyo
senior tag
Nalam ugyanilyen tunetekre a procinak es a ddr ramnak kellett egy kis plusz feszejt adni, azota napokig megy a gep problema nelkul. (Abit KG7-RAID, 1500+ XP @1400MHz)
-
Den
veterán
Ezt nekem (epox 8kha+, athlonxp 1600+), akkor kezdte csinálni, mikor bios-ban túl ''agresszívra'' álítottam a memória kezelést, konkrétan normálról turbóra. Először nem tudtam mi van, aztán rájöttem hogy az új beálítások óta csinálja, visszavettem a mem. kezelést normálra, és egycsapásra megszűnt a probléma.
-
andorpapa
őstag
Lehet.
De az is lehet, hogy RAM-mal van a gebasz. Havernak is ez volt a baja. Aztán tett bele új modult, és máris elmúltak a problémák. Bár a feszültségemelés is jó ötlet, könnyen elképzelhető, hogy ''éhes'' a picike! -
r-win
csendes tag
Megpróbáltam a proci feszültségét nagyobbra állítani 1.75 ről 1.8 ra. Eddig még megy, még nem fagyott se ujraindult! Lehet hogy megjavult?
-
r-win
csendes tag
300 W os tápom van de az biztos hogy nem rosz mert egy hónapos! Amúgy köszi!
-
r-win
csendes tag
Lehet hogy nekem is a proci feszültségét feljebb kéne vinni?
-
r-win
csendes tag
Az a problémám hogy néha ha bármit csinálok pl: netezek fogja magát és ujraindul az egész gép mintha áramszünet lett volna. Semmi kérdés vagy ilyesmi csak ujraindul. Ha tud valaki segíteni várom javaslatát!
Aktív témák
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest