- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
guest
veterán
A szemét nagykerek! Nem hajlandóak cserélni memória modulokat, amiket még tavaj vettem, mert akkor a 2db 128 MB DDR modult 9000 Ft-ért vettem, most meg kerül 18000-ba. Azt mondják, hogy vissza fizetik az akkori árát, vagy megtartom. Hát nem szemét dolog? Bezzeg ha vissza veszik, a modult saját maguknak kicseréltetik az importőrrel, így nyernek 9000 Ft. Tr.g.r.k
-
r-win
csendes tag
Kicserélik e boltban a memóriát ha ilyen gondja van? Ti melyik boltban vettétek?
-
guest
veterán
ismerösnek is hasonló gondja volt memcsere és minden tökéletesen ment.
-
guest
veterán
Nekem is pont ilyen gondom volt, a RAM az oka, próbáld a bioszban kikapcsolni a sebesség növelő dolgokat, és ajánlatos kipróbálni másik modullal.
-
Sanyo
senior tag
Nalam ugyanilyen tunetekre a procinak es a ddr ramnak kellett egy kis plusz feszejt adni, azota napokig megy a gep problema nelkul. (Abit KG7-RAID, 1500+ XP @1400MHz)
-
Den
veterán
Ezt nekem (epox 8kha+, athlonxp 1600+), akkor kezdte csinálni, mikor bios-ban túl ''agresszívra'' álítottam a memória kezelést, konkrétan normálról turbóra. Először nem tudtam mi van, aztán rájöttem hogy az új beálítások óta csinálja, visszavettem a mem. kezelést normálra, és egycsapásra megszűnt a probléma.
-
andorpapa
őstag
Lehet.
De az is lehet, hogy RAM-mal van a gebasz. Havernak is ez volt a baja. Aztán tett bele új modult, és máris elmúltak a problémák. Bár a feszültségemelés is jó ötlet, könnyen elképzelhető, hogy ''éhes'' a picike! -
r-win
csendes tag
Megpróbáltam a proci feszültségét nagyobbra állítani 1.75 ről 1.8 ra. Eddig még megy, még nem fagyott se ujraindult! Lehet hogy megjavult?
-
r-win
csendes tag
300 W os tápom van de az biztos hogy nem rosz mert egy hónapos! Amúgy köszi!
-
r-win
csendes tag
Lehet hogy nekem is a proci feszültségét feljebb kéne vinni?
-
r-win
csendes tag
Az a problémám hogy néha ha bármit csinálok pl: netezek fogja magát és ujraindul az egész gép mintha áramszünet lett volna. Semmi kérdés vagy ilyesmi csak ujraindul. Ha tud valaki segíteni várom javaslatát!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Medence topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest